Het eigenzinnige inovatieve Britse Hi-Fi bedrijf dat sind 1973 bestaat en streeft naar betaalbare hoogwaardige apparatuur met een hoog muzikale beleving en dat alles in eigen huis ontwikkeld en maakt!

Essential Audio Tools wordt gemaakt door een bedrijf in Rijswijk dat al sinds 1928 producten maakt voor de radio. Zelfs buizenversterkers behoorden tot hun assortiment. In 2005 besloot men terug te vallen op een gebied waar de meeste expertise zat, het maken van producten die stroom doorgeven aan audio-apparatuur. Zo ontstond de naam Essential Audio Tools. Het bedrijf is no-nonsense in haar gehele aanpak: van promotie tot product, alles is teruggebracht tot de essentie alle stroomproducten worden gemaakt naar de Nederlandse stroomvoorziening!


Monitor Audio bestaat al sinds 1972 en is één van die Engelse merken die de Britse hifi-kwaliteit gestalte heeft gegeven. Monitor Audio wordt wereldwijd gerespecteerd door muziekliefhebbers vanwege de integriteit van haar producten, de schoonheid van de techniek en de kwaliteit van het geluid.

AudioQuest werd in 1980 opgericht door William ‘Bill’ E. Low in de Amerikaanse staat Californië. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de meest toonaangevende leverancier van kwaliteitskabels en -accessoires voor de hifi-sector. En deze gigantische ontwikkeling is alleen maar mogelijk geweest omdat het bedrijf altijd maar één doel voor ogen heeft gehad: kwaliteit!

AudioQuest prijslijst klik hier voor overzicht en prijzen!

Het Britse Roksan  (London) is in 1985 opgericht door twee studenten met een eigen idee over perfecte audiokwaliteit: Touraj Moghaddam (het technische brein) en Tufan Hashemi (het zakelijke brein)

Okki Nokki Record Cleaning Machine 
Okki Nokki is een naam die qua betekenis nog het dichtst in de buurt komt van de Engelse uitdrukking “thumbs up” hetgeen zoveel betekent als “alles goed”. De toevoeging RCM staat simpelweg voor Record Cleaning Machine. Dit vat perfect samen wat dit apparaat als geen ander doet; het schoonmaken van onze waardevolle zwarte schijven!

Vivo, ontworpen bij onze oosterburen in samenwerking met de bedrijven B.A.C.H. (Johannes Ineichen) uit Zwitserland en Audes Estland  In Estland worden de weergevers met de hand gemaakt en perfecte afgewerkt , Er wordt gebruikt gemaakt van het bass reflex principe  in Zwitserland wordt de bekabeling gemaakt. Een 10 inch breedband luidspreker unit zorgt voor de perfecte weergave van een zo natuurlijk mogelijk geluid!


Icon Audio is een klein audiobedrijfje in Leicester UK Engeland.

Sinds 1999 bouwt een klein team buizenversterkers onder de leiding van David Shaw (Enigeneer).

Icon Audio heeft een variatie aan verschillende modellen alles hardwire point to point dus geen printplaten wat het geluid veel beter ten goede komt.

Bij ons kunt u verschillende versterkers beluisteren en bewonderen!Uit Brooklin Newyork bestaat sind 1953 het familie bedrijf dat hoofdtelefoons en draaitafel elementen ontwikkeld  en een zeer goede reputatie wereldwijd heeft opgebouwd.

Bij ons kan u komen kennismaken met een aantal modellen die speelklaar staan!

Het inovatieve Noord-Italiaanse bedrijf Unison Research is sinds 1995 op de markt met uitzonderlijke Hi-Fi producten.

Alles ontworpen in eigen huis met een prachtig Italiaans design een lust voor oog en oor!

Kemp Elektroniks (Amsterdam) sinds 1999 gespecialiseerd in het optimaliseren van de kwaliteit van ons lichtnet voor high-end audio/video toepassingen. Kemp houd zich voornamelijk bezig met de Nederlandse stroomvoorziening omdat gebleken is dat vandaag de dag geen enkele audio/video installatie tot het maximale resultaat kan komen zonder toepassing van de juiste accessoires op dit gebied. De technologie van de apparatuur wordt namelijk met de dag beter, het lichtnet niet... Daarom is deze  slogan:
ELKE A/V INSTALLATIE VALT OF STAAT MET DE KWALITEIT VAN HET LICHTNET !!

Exclusieve techniek en toch betaalbaar
De oprichter en voormalig directeur van Swans, Frank Hale, is een bekende in de luidsprekerwereld. Na de fusie met HiVi Research in 1997 ging Hale zich weer exclusief met de techniek van de speakers bezighouden. Ook andere bekende luidsprekerontwerpers, zoals Vince Dickason, schrijver van het Loudspeaker Design Cookbook, drukten hun stempel op de luidsprekers van Swans. Swans heeft een research & development-centrum in Canada, waar het bedrijf ook voor veel andere producenten luidsprekers ontwikkelt. Door productie in Azië hebben de Swans-luidsprekers een hele goede prijs-kwaliteitverhouding.

Tonar is een bedrijf dat onmisbaar is als het gaat om platenspeler benodigheden zoals elementen platenreiniging,, opberg hoezen, borstels , demping, ect..... 

Een schone zaak | Netfilters en stekkerblokken

Het uit Italïe afkomstige BlackNoise heeft een bescheiden maar goed-presterend pakket van netfilters en stekkerblokken voor tamelijk ‘zachte’ prijzen.
De netfilter-producten bieden een breedbandige filtering met daarbij zelfherstellende piek- en overspanningsbeveiliging. De verschillende stekkerblokken bieden alleen een zelfherstellende piek- en overspanningsbeveiliging. Alle producten hebben een inwendinge ster-bedrading.

BlackNoise zeer betaalbaar en duurzaam, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. En het ziet er ook nog eens mooi uit.

Hier boven een kleine greep van de kwaliteitsmerken die wij vertegenwoordigen.

My-Fi is een erkent en officieel dealer.

Voor prijzen en informatie kunt u contact met ons opnemen wij staan u graag te woord.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Alle merken worden geleverd conform de garantie en leveringsvoorwaarden!