Acoustic Solid

 

Draaitafel techniek uit Duitsland!

 

De ziel van de muziek is analoog!

Houd je van livemuziek?

Wil je thuis, in je eigen woonkamer,genieten van deze levendige, natuurlijke geluidservaring?

Heb je een platencollectie die je na aan het hart ligt?

Trakteer uzelf dan op de hoogwaardige techniek en akoestiek waarmee u luisterplezier tot in de puntjes kunt beleven.

 

Bij My-Fi vindt je alles van Acoustic Solid wat je nodig hebt:

exclusieve draaitafels, elementen en toonarmen, phonoversterkers en de juiste accessoires.

Draaitafels worden custommade met de hand gemaakt op uitvoering en uw wensen!

 

Informeer naar de mogelijkheden en type draaitafel bij My-Fi.

 

Audio Analogue

 

Italiaanse vakmanschap en innovatie!

 

Audio Analogue werd gesticht in de prachtige hoek van Toscane tussen Pistoia, Lucca en Pisa in 1995.

De synergie tussen high-end audio-experts, elektronische ingenieurs gespecialiseerd in de meest uiteenlopende gebieden van elektronisch ontwerp en commerciële managers met vele jaren ervaring op verschillende gebieden kon alleen de basis leggen van wat Audio Analogue vandaag is:

een bedrijf maar vooral een van de meest populaire merken in Italië en in de wereld die in staat zijn om te voldoen aan de smaak van de meest veeleisende audiofielen.

Producten altijd volledig GEMAAKT IN ITALIË, met hart, ziel en inhoud, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van kleine en zeer gekwalificeerde lokale industrieën en ambachtslieden om het meeste uit Italiaanse uitmuntendheid te halen en de kwaliteit van ons en hun werk te laten groeien. Apparaten volledig met de hand gemaakt, getest met eersteklas instrumenten, maar ook en vooral met luistertests, waarbij altijd de emotie wordt herontdekt van het creëren van iets dat op zijn beurt emoties kan opwekken door naar de favoriete muziek te luisteren.

 

Acoustic Energy

 

Award-winning British loudspeakers

Acoustic Energy is een vermaard fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in de UK.

De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studiowereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis.

De afwerking is van hoge kwaliteit.

Als u een hifi liefhebber vraagt naar de eigenschappen van een AE luidspreker dan zal hij antwoorden dat dit makkelijke, muzikale en mooi afgewerkte luidspreker is.

In februari 2019 heeft Acoustic Energy een nieuwe serie topluidsprekers gelanceerd, de AE500,leverbaar met -en zonder stands de vloer staande luidspreker AE509.

In het najaar van 2020 is daar de AE520 vloerstaander bij gekomen die gelijk hoge ogen scoorde bij internationale hifi testen.

Atoll Electronique

 

Echte high-end audio-elektronica voor prijsbewuste muziek liefhebbers!

 

Het Franse bedrijf ATOLL ELECTRONIQUE werd in september 1997 opgericht.

Vanaf het begin was de filosofie om een gebrek in de markt aan te pakken:

Redelijk interessant geprijsde echte high-end audio-elektronica voor prijsbewuste muziek liefhebbers.

Sinds 1997 is Atoll gespecialiseerd in het bouwen van o.a Versterker, Cd spelers, voor-en-eindcombinaties, D/A converters en nog veel meer.

Sinds de komst van Streaming heeft Atoll zich verdiept in dit medium en maken ze hoogwaardige streamers met onder andere Tidal en MQA.

Recent is daar de samenwerking met Roon Labs aan toegevoegd.

Hiermee gaat er een compleet nieuwe dimensie aan mogelijkheden met de Atoll Signature streamers voor u open.

AudioQuest

 

AudioQuest is een Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige audio & video benodigdheden zoals kabelverbindingen,stroomverzorging en accessoires!

 

AudioQuest's oprichter en hoofdontwerper, William E. Low (Bill), ziet AudioQuest als een bedrijf dat tools ontwikkelt voor het verbeteren van de in-home ervaring van audio- en video-entertainment.

Of het nu gaat om een luidsprekerkabel, HDMI-kabel of een draagbaar digitaal audioproduct, AudioQuest's gevarieerde aanbod biedt waarde en prestaties voor zowel de detailhandelaar als de enthousiaste consument.

AudioQuest is al vele jaren de belangrijkste kabelleverancier voor de high-end specialistische markt. Met een aanbod dat wordt verkocht in enkele duizenden verkooppunten in meer dan zestig landen, richt AudioQuest zich op het leveren van uitstekende waarde en prestaties in elk product dat het bedrijf ontwikkelt.

 

 

 

Airtech

 

Airtech puur kabel verbindingen!

AIRTECH is een nieuwe lijn audiokabels zonder compromissen, ontworpen om de prestaties van het audiosysteem te optimaliseren zonder iets toe te voegen of te "kleuren", maar alleen om het maximale uit de audioapparatuur te halen!

 

Line-Magnetic EU

 

Pure Buizen techniek !

Het bedrijf LINE MAGNETIC werd in 2005 opgericht door twee broers, beiden audiofielen met een passie voor buizenelektronica en met name de legendarische Amerikaanse prestaties uit de jaren vijftig.

Het bedrijf is wereldwijd bekend geworden als de specialist in reparatie en productie van Western Electric, Altec, Jensen en andere replica's van luidsprekers en elektronica.

Het bedrijf heeft twee fabrieken waarin alle producten worden opgebouwd uit assemblages van punt tot punt bedrading.

REGA

 

Award-winning innovatieve  kwaliteit!

 

De producten van Rega zullen bij de meeste niet onbekend zijn. Al jaren lang maakt Rega in Engeland  op een hoog niveau fantastische producten zoals versterkers, cd-spelers en draaitafels. De producten van Rega staan bekend om de geweldige prijs/kwaliteitverhouding. Het bedrijf bouwt al sinds 1973 draaitafels en tegenwoordig kunt u bijna voor het complete assortiment terecht bij Rega.

Dus bent u opzoek naar een nieuw apparaat in uw keten of alles vervangen? U hebt grote kans dat u bij Rega kunt slagen.

Sonus Faber

 

Vakmanschap uit Italie!

 

Sonus faber is een Italiaanse producent dat op ambachtelijk wijze luidsprekers fabriceert die een genot zijn voor zowel het oog als het oor. Het gebruik van klassieke materialen zoals massief walnoot en leer, gecombineerd met tijdloos vakmanschap, weerspiegelen Sonus Faber’s passie die door elke muziekliefhebber direct gevoeld wordt – nog voordat de eerste noot geklonken heeft. Luidspreker design tot absolute kunst verheven met fysieke en muzikale schoonheid tot in het kleinste detail, dat is deze Italiaanse speakerproducent ten voeten uit.

 

Solid Steel

 

Een Italiaans verhaal....

.

Het Italiaanse Solidsteel is opgericht in 1990 en bouwt fraaie audioracks en stijlvolle luidsprekerstands, 100 procent vervaardigd in Italië.

Met een brede catalogus is Solidsteel wereldwijd aanwezig en wijdt het zijn activiteiten aan muziekliefhebbers en liefhebbers van video-entertainment.

 

GradoLab

 

Authentiek muzikaal!

 

Opgericht in Brooklyn, NY,

Grado Labs heeft de kunst van sonische reproductie geperfectioneerd

via hoofdtelefoons en cartridges sinds 1953.

Al drie generaties lang heeft de familie de traditie behouden om geluid op de eerste plaats te zetten.

 

ViaBlue

 

Uitstekende verbindingen uit Duitsland!

 

Al meer dan 20 jaar staat VIABLUE™ voor eersteklas luisterplezier uit Duitsland.

 

Ook in het jubileumjaar inspireren zij  dankzij uitstekende kwaliteit en functionaliteit.

Met innovatieve en unieke technologie, de nieuwste productiemethoden en exclusieve materialen garanderen zij de hoogste precisie.

 

Handgemaakte kabels met verzilverde geleiders, gepatenteerde connectoren, de eigen AIR-technologie of van VIABLUE™ Ultragrip-coating worden wereldwijd geprezen en erkend.

 

Vincent & T.A.C

 

Duitse innovatie en kwaliteit!

 

Het Duitse merk VINCENT en T.A.C  werd in 1995 geregistreerd als handelsmerk door Sintron Distribution GmbH.
Sinds de oprichting ontwikkelt Sintron de producten van het high-end merk continu verder.
Duitse knowhow garandeert een hoogwaardige, uitstekende en veilige serieproductie in het verre oosten – hoogwaardige onderdelen en bovengemiddeld verwerkte behuizingen zorgen voor de hoge "innerlijke waarden" van het merk.
Productontwikkeling vindt plaats in Duitsland.

Series bestaan uit :

Tube Hybrid  line

Power line

Cable Line

Tube Line T.A.C

 

Roksan

 

Kwaliteit en design uit London!

 

Het Britse Roksan werd in 1985 opgericht door Tufan Hashemi en Touraj Moghaddam, afgestudeerden van de University of London, Imperial College London en Queen Mary College.

De naam Roksan zelf is afgeleid van de naam van Roxana, dochter van de Perzische koning Darius.

Dit weerspiegelt nauw het Perzische erfgoed en de wortels van zowel Hashemi als Moghaddam.

Het is niet verrassend dat veel van Roksan’s productnamen verwijzingen hebben naar namen van steden, plaatsen en beroemde mensen uit Perzië.

Zeer hoogwaardige mooi afgewerkt en muzikale apparatuur!

 

Roksan serie bestaan uit:

 

Attessa

BLAK

Caspian 2

K3

Platenspelers