Nieuw bij My-Fi Audio verkrijgbaar!

Lumina Amator :

 

 

Amator is een suggestieve naam, die alle speciale Sonus faber-modellen heeft gekenmerkt en synoniem is geworden met uniciteit.

Elke marktliefhebber weet dat je van deze naam terecht een opwindende en boeiende luisterervaring mag verwachten.

 

De nieuwe Lumina V Amator-crossovers zijn ontworpen in navolging van de erfenis die is achtergelaten door de ontwikkeling van de nieuwe Homage-collectie.

Veel van de oplossingen die op de nieuwe speciale modellen zijn toegepast, zijn afgeleid van die van de Amati G5 en Guarneri G5.

 

De IFF-circuits en de fase-coherente filosofie zorgen voor een perfecte weergave van het virtuele geluidsbeeld in drie dimensies.

De nieuwe filters bieden ook een grotere resolutie en een rigoureuzere en coherentere reproductie.

 

Lumina V Amator is verkrijgbaar in drie nieuwe glanzende afwerkingen: rood, wengé en walnoot. Een ander stijlvol detail is het visgraathoutwerk.

 

De Sonus faber Lumina-collectie evolueert.....

 

Met veel genoegen kondigen wij twee nieuwe modellen aan in de Sonus faber Lumina-collectie: Lumina II Amator en Lumina V Amator.

 

Beide luidsprekers beschikken over nieuwe houtafwerkingen onder een hoek van 45° in Glossy Red, Glossy Wenge en Glossy Walnut en zijn voorzien van een aanzienlijke verbetering in het crossover-netwerk:

 

Lumina II Amator heeft een crossover-frequentie tot 2600 Hz

 

Lumina V Amator heeft een crossover-frequentie tot 2850 Hz

 

Nu verkrijgbaar en te beluisteren bij My-Fi Audio!

 

Prijs:  Lumina V AMATOR : € 3500 ,- per paar.

Prijs:  Lumina II AMATOR : € 1500,- per paar.

 

PowerQuest 303 - 505 - 707

Gun u audioapparatuur een schone stroomvoorziening!

Elke instalatie valt of staat met een goede stroomvoorziening een goed begin is essentieel voor uitstekend geluid en levensduur van uw apparatuur!

Alle PowerQuest stroomfilters bieden maar liefst 7 outlets.

Drie daarvan zijn bedoeld voor High-Current apparaten zoals geïntegreerde- en eindversterkers, en actieve luidsprekers en subwoofers, waarvan een gefilterde outlet de dynamiek enigszins zou kunnen beperken.

De overige vier zijn bedoeld voor bronapparaten en bieden een breedbandige filtering.

 

 

Waar de PowerQuest 303, PowerQuest 505 en PowerQuest 707 onderling in verschillen, hetgeen ook tot uitdrukking komt in de prijzen, is het niveau en de complexiteit van de toegepaste filtering.

Bij de PowerQuest 707 is dan ook nog een Transient Power Correction (TPC) module ingebouwd, een ‘stroomreservoir’ dat kortstondige pieken in de stroomafname ondersteunt en op die manier de dynamiek van de weergave niet alleen behoudt, maar zelfs kan vergroten.

Overzicht

AudioQuest PowerQuest 303 (PQ-303)

De AudioQuest PowerQuest 303 heeft een robuuste metalen behuizing met kunststof kap en biedt plaats aan drie High-Current apparaten (geïntegreerde- of eindversterkers en actieve luidsprekers of subwoofers) en 4 bronapparaten.

PowerQuest 303 wordt geleverd inclusief het bijpassende, niet los verkrijgbare PQ-416 netsnoer van 2 meter.

Dit netsnoer heeft een speciale RF/Noise Dissipation afscherming en semi-massieve geleiders van Long Grain Copper.

 

AudioQuest PowerQuest 505 (PQ-505)

De AudioQuest PowerQuest 505 heeft dezelfde robuuste metalen behuizing met kunststof kap als de PQ-303 en biedt plaats aan drie High-Current apparaten (geïntegreerde- of eindversterkers en actieve luidsprekers of subwoofers) en 4 bronapparaten.

PowerQuest 505 wordt geleverd inclusief het bijpassende, niet los verkrijgbare PQ-716 netsnoer van 2 meter.

Dit ‘ZERO Tech’ netsnoer heeft een speciale RF/Noise Dissipation afscherming en semi-massieve geleiders van Long Grain Copper.

 

AudioQuest PowerQuest 707 (PQ-707)

De AudioQuest PowerQuest 707 heeft een robuuste volledig metalen behuizing en biedt plaats aan drie High-Current apparaten (geïntegreerde- of eindversterkers en actieve luidsprekers of subwoofers) en 4 bronapparaten.

PowerQuest 707 wordt geleverd inclusief het bijpassende, niet los verkrijgbare PQ-716 netsnoer van 2 meter.

Dit ‘ZERO Tech’ netsnoer heeft een speciale RF/Noise Dissipation afscherming en semi-massieve geleiders van Long Grain Copper.

 

Prijs:  PowerQuest 303 : € 599,-

Prijs:  PowerQuest 505 : € 799,-

Prijs: PowerQuest 707 :  € 1299,-

PowerQuest 303,505,707 zijn voorradig direct leverbaar!

 

 

De AYA-luidsprekers zijn gedurende tien jaar ontwikkeld door een team van Rega-ontwerpers onder leiding van onze oprichter Roy Gandy en beloven gedetailleerde,

gebalanceerde prestaties te leveren, ongeacht welk muziekgenre je besluit te spelen.

Met behulp van door Rega ontworpen, handgemaakte drivers, gekoppeld aan onze ZRR hoogfrequente tweeter en een nieuwe crossover,

hebben Rega ingenieurs elk aspect verfijnd om de best mogelijke prestaties te leveren.

De gebeeldhouwde kasten en standaard creëren een aantrekkelijk, zwevend effect wat bijdraagt aan de unieke uitstraling.

Na een decennium van testen en ontwikkeling zijn de Rega AYA-luidsprekers geboren.

Gehuisvest in een unieke, in Groot-Brittannië vervaardigde kast gegoten uit GRC (glas versterkt cement).

De glasvezels waaruit de constructie bestaat, verminderen het gewicht en verhogen tegelijkertijd de structurele integriteit van dit 2,5-weg banddoorlaatontwerp.

Deze techniek creëert de perfecte luidsprekerbehuizing die de prestaties verbetert en tegelijkertijd een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Dankzij de combinatie van de nieuwe behuizing en driver unitconfiguratie leveren de AYA-luidsprekers een strakke,

nauwkeurige basweergave en de kenmerkende middentonen en gedetailleerde hoge tonen van Rega

Prijs:  € 1990,- Grills optioneel leverbaar € 110,-

Rega viert het 50-jarig jubileum met een nieuwe draaitafel in een tijdelijke speciale editie van de legendarische Rega Planar 3.
Een draaitafelpakket dat is ontworpen en ontwikkeld om de prestaties van dit model te maximaliseren.
Als onderdeel van de viering hebben we dit jubileumpakket samengesteld voor een ongelooflijke prijs die niet voor herhaling vatbaar is.
Gepresenteerd in de enorm populaire nieuwe walnooteffectafwerking, wordt de 50e verjaardag Planar 3 geleverd met een met de hand afgestelde Neo PSU MK2 en de handgemaakte Rega Exact MM cartridge die in de fabriek is gemonteerd.
Het aandrijfsysteem maakt gebruik van de Reference EBLT-aandrijfriem en de 24V-motor uitgerust met een op maat gemaakte CNC-gefreesde aluminium aandrijfpoelie om absoluut de beste prestaties en nauwkeurigheid te leveren.
De jubileumeditie is voorzien van exclusieve aluminium sokkel- en dekselbadges voor de finishing touch.

Prijs: Normaal €1399,- nu tijdelijk voor € 1149,-

Direct uit voorraad leverbaar!