Nieuw!

Rega viert het 50-jarig jubileum met een nieuwe draaitafel in een speciale editie van de legendarische Rega Planar 3.
Een draaitafelpakket dat is ontworpen en ontwikkeld om de prestaties van dit model te maximaliseren.
Als onderdeel van de viering hebben we dit jubileumpakket samengesteld voor een ongelooflijke prijs die niet voor herhaling vatbaar is.
Gepresenteerd in de enorm populaire nieuwe walnooteffectafwerking, wordt de 50e verjaardag Planar 3 geleverd met een met de hand afgestelde Neo PSU MK2 en de handgemaakte Rega Exact MM cartridge die in de fabriek is gemonteerd.
Het aandrijfsysteem maakt gebruik van de Reference EBLT-aandrijfriem en de 24V-motor uitgerust met een op maat gemaakte CNC-gefreesde aluminium aandrijfpoelie om absoluut de beste prestaties en nauwkeurigheid te leveren.
De jubileumeditie is voorzien van exclusieve aluminium sokkel- en dekselbadges voor de finishing touch.

Leverbaar in Juli 2023 reserveer!

Prijs: € 1149,-

 

Nieuw!


De Rega Planar 1 en Planar 1 PLUS in de uitvoering :

Walnut effect Special Edition .

Rega Planar 1 Walnoot Prijs € 379,-

Rega Planar 1 PLUS ( met ingebouwde phonoversterker) Prijs € 469,-

Nieuw!

De nieuwe Saturn MK3 is opnieuw gehuisvest in een allernieuwste behuizing die is ontworpen om te passen bij de rest van het Rega-assortiment. De Saturn MK3 CD-DAC-speler biedt volledige flexibiliteit en integratie in elk audiosysteem. In wezen twee producten in één, de Saturn MK3 herbergt een onafhankelijk DAC-circuit en een cd-transport met hoge specificaties. Beide secties zijn volledig op afstand te bedienen via de meegeleverde Solaris afstandsbediening.

Digitaal gemasterd Je vindt er volop aansluitmogelijkheden, tot en met 24bit - 192 kHz. De Saturn MK3 heeft twee optische ingangen, twee coaxiale ingangen, een volledig asynchrone USB en een toegevoegde 'directe' digitale uitgang van het cd-afspeelgedeelte. Dit zorgt ervoor dat de Saturn MK3 perfect integreert in elk systeem en de perfecte partner is voor de aanstaande Rega Elicit MK5 geïntegreerde versterker.

Prijs: 2600,- Euro