ROKSAN ATTESSA

DE ROKSAN ATTESSA-LIJN: SIMPELE EN INTUÏTIEVE HIGH-END AUDIO

De nieuwe Roksan productlijn Attessa* bestaat uit de Attessa Draaitafel, Attessa CD-loopwerk, Attessa Geïntegreerde Versterker en Attessa Streaming Versterker.

Het ontwerpdoel: maak high-end audioapparaten met een degelijke constructie, een strak industrieel design zonder overbodige knoppen en dus simpel en intuïtief te bedienen, ook voor audiobeginners.

De versterkers hebben bijvoorbeeld slechts één draaiknop voor volume en ingangsselectie. De grote LED-lijn plus het kleine OLED icoon-display geven dan helder de gekozen instellingen aan.

De Roksan Attessa-lijn is leverbaar in zilver en zwart. De Draaitafel is er in satijn wit en satijn zwart.

* Attessa: Vernoemd naar Atossa, koningin van het machtige Perzische Achemenidische Rijk (ongeveer 2600 jaar geleden). Ze was getrouwd met Darius de Grote en moeder van Xerxes de Grote. De naam betekent: ”bekwaam, bedreven, ontwikkeld, geleerd”. En is dus ook bijzonder van toepassing op de ontwikkelaars van deze nieuwe productlijn…

** Unipivot: De toonarm heeft een draaias van wolfraamcarbide die rust in een ‘draailager’ van edelsteen. Deze supersimpele ophanging van keiharde, onverslijtbare materialen garandeert minimale wrijving en dus maximale bewegingsvrijheid voor de toonarm.

*** MQA: Master Quality Authenticated is een methode om originele masteropnamen digitaal vast te leggen en op te slaan als bestanden die klein en handig genoeg zijn om te downloaden of te streamen, maar dan zonder de negatieve klankmatige effecten die traditioneel met gecomprimeerde bestanden worden geassocieerd.

**** BluOS: BluOS is een bekroond audio-platform dat hoge-resolutie streaming en multi-roomfunctionaliteit mogelijk maakt. Gebruikers kunnen bestaande audiobibliotheken of het signaal van een muziek-streamingplatform in hoge resolutie streamen naar alle ingeschakelde luidsprekers in het huis die zijn aangesloten op wifi. Het geheel wordt bediend met de BluOS-app.

Bij My-Fi Audio kunt u de gehele Roksan ATTESSA serie beluisteren en bewonderen op afspraak!

ATTESSA

Draaitafel

Prijs: € 1349,-

De Draaitafel van de bekende Roksan-kwaliteit heeft een nieuwe lichtgewicht Unipivot**-toonarm, ingebouwde inschakelbare phonoversterker met lijnuit-signaal, digitale snelheidsregeling, drukknopbediening, zwaar hardglazen draaiplateau en speciaal gedempte voeten. Hij is standaard ook nog uitgerust met een Roksan Dana-element: plug&play dus.

ATTESSA

Geintergreerde versterker

Prijs: € 1349,-

De Geïntegreerde Versterker (2x130W/4 Ohm) heeft 5 digitale ingangen (optisch, coax en Bluetooth), 3 analoge ingangen waarvan 1 met MM-voorversterker, 2 analoge uitgangen en een ingebouwde DAC.

ATTESSA

Geintergreerde versterker met streamer!

Prijs: € 1999 ,-

De Geïntegreerde Versterker (2x130W/4 Ohm) heeft 5 digitale ingangen (optisch, coax en Bluetooth), 3 analoge ingangen waarvan 1 met MM-voorversterker, 2 analoge uitgangen en een ingebouwde DAC.

De Streaming Versterker heeft dezelfde specificaties plus nog een LAN-aansluiting, wifi en ondersteuning voor BluOS******

BluOS:

******BluOS is een bekroond audio-platform dat hoge-resolutie streaming en multi-roomfunctionaliteit mogelijk maakt. Gebruikers kunnen bestaande audiobibliotheken of het signaal van een muziek-streamingplatform in hoge resolutie streamen naar alle ingeschakelde luidsprekers in het huis die zijn aangesloten op wifi. Het geheel wordt bediend met de BluOS-app.** multiroomweergave.

 

BluOS APP

ATTESSA

Cd-loopwerk

Prijs: € 699 ,-

Het CD-loopwerk wordt via de MaestroUnite communicatiebus één geheel met de versterker(s) en beide worden dus tegelijk bediend. Via de SPDIF-uitgang wordt het digitale signaal aangesloten op de versterker.

Via de Streaming Versterker kan het CD-loopwerk ook via de BluOS-app worden bediend. Dan ondersteunt hij bovendien MQA***-weergave.

 

Alle prijzen zijn in Euro inclusief 21% BTW Prijswijzigingen zijn voorbehouden!

Bestel Formulier

Uw E-mailadres  
Uw adres  
Uw Telefoonnummer  
Uw bestelling (omschrijving)