Stroom

 

Schone stroom is essentieel voor een goed geluid en beeld en goede werking van onze kostbare installaties thuis!

 

Bij My-Fi Audio hebben we keus uit uitstekende merken die daar een goede oplossing voor hebben!

 

Informeer bij ons naar een gepaste oplossing in uw situatie.

 

Stroomvoorziening/ My-Fi Audio

 

 

De eerste input in een audio- of AV-systeem is elektriciteit.

Deze stroomt door het systeem en wordt door elk onderdeel op zijn beurt gebruikt om het signaal te creëren dat uiteindelijk de aandrijfeenheden van de luidsprekers beweegt of de pixels op het scherm levert.

Wat we zien en horen wordt uiteindelijk gemaakt van en door netstroom – het is de ‘grondstof’ waaruit uw audio-elektronica wordt gevoed.

Het elektriciteitsnet wordt vervormd door talrijke factoren wanneer het van elektriciteitscentrales naar de distributie in onze huizen wordt gebracht, waardoor de prestaties van hoogwaardige audio- en AV-systemen worden aangetast.

Naarmate het aantal elektronische apparaten dat we gebruiken toeneemt en de vraag naar elektrische stroom stijgt, neemt de kwaliteit van de elektriciteit die we aan onze systemen leveren steeds verder af.

De escalatie van door netstroom veroorzaakte ‘ruis’ betekent dat de behoefte aan zuiverende vermogen-technologie nog nooit zo groot is geweest.

‘Differential mode-ruis’ wordt veroorzaakt door alle elektrische apparaten die op alle stopcontacten in uw huis zijn aangesloten.

Dit wordt verder verslechterd door de schakelende voedingen die in veel moderne apparaten voorkomen, van computers tot keukenapparatuur.

Common mode-ruis’ en interferentie van radiofrequenties nemen steeds meer toe door draadloze netwerken in huis, met mobiele telefoons, Wi-Fi en Bluetooth, die ons onderdompelen in een zee van storingen in de lucht.

De kwaliteit van de elektriciteit heeft een grote invloed op prestatie.

Zonder het juiste voor audio ontworpen stroomreinigingssysteem benut u misschien slechts 80% van het volledige potentieel van uw systeem.

 

Differential mode:

Differential mode-netruis wordt veroorzaakt door alle elektrische apparatuur – feitelijk alles met een stroomtoevoer, waaronder uw magnetron, televisie en computer, alsook al uw hifi-componenten.

Differential Mode

Common mode:

Common mode-netruis wordt vaak RFI genoemd– uitgezonden frequenties die ons omringen, maar die we niet kunnen zien. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor hoeveel gegevens er door smartphones en tablets worden verzonden; goedkope stroomkabels fungeren als antennes voor deze ongewenste frequenties.

Common Mode

PowerQuest series

Niagara series

Powercable

Powerconnect

Stroom-Distributie

Netfilters

Voedingskabels

Stekkers

Naam *
E-mail *
Adres *
telefoon nummer *
Bericht *