Unison Research werd in 1987 opgericht door een groep gepassioneerde audiofielen onder leiding van Giovanni Maria Sacchetti.

Giovanni Maria Sacchetti, geboren in 1945, wijdde zich op jonge leeftijd aan de studie en het ontwerp van hifi-systemen, waarbij hij zijn interesse in elektronica combineerde met een passie voor muziek die hij had geërfd van zijn vader, een ervaren pianist.

Na het voltooien van zijn studie elektronica, wijdde hij vijfentwintig jaar aan lesgeven, terwijl hij tegelijkertijd versterkers ontwierp en ontwikkelde voor Unison Research.

 

De eerste geïntegreerde versterker die hij voor Unison Research ontwierp was de TRIODE20.

Zijn opvolger, de SIMPLY TWO, was een belangrijke stap voorwaarts in de geschiedenis van het bedrijf: deze legendarische versterker speelde een belangrijke rol bij het behalen van groot internationaal succes voor Unison Research in relatief korte tijd.

 

De ervaring is in de loop der jaren toegenomen, samen met voortdurende onderzoek naar hoge prestaties en hoge kwaliteitsnormen.

Dit heeft Unison Research geleid tot zowel historische prestaties als grote waarde als het gaat om de ontwikkeling van de  producten.

Het beste van alles is dat dit is bereikt via een volledig Italiaanse operatie... van ontwerp tot productie.

 

Unison Research wordt nu erkend als de Italiaanse leider in de productie van buizenversterkers en behoort tot de top tien in Europa.

 

Naam *
E-mail *
Adres *
telefoon nummer *
Bericht *