Welkom!

   Assendorperstraat 181 Zwolle / 06-46 56 93 95


NightHawk en NightOwl.

Hooftelefoon open of gesloten systeem.

De Audioquest Nighthawk en NightOwl zijn de eerste hoofdtelefoons van Audioquest, maar direct een schot in de roos. De houten earcups zijn gemaakt van "liquid wood", een nieuwe techniek die voor het eerst door Audioquest is toegepast in hifi.

Audioquest heeft kosten noch moeite gespaard een uitstekende hoofdtelefoon te bouwen. Het resultaat is verbluffend in deze prijsklasse!

Van € 699,- nu tijdelijk voor € 375,- !

Direct uit onze voorraad leverbaar!

Art Vinyl is dé originele manier om uw favoriete elpees en muziek te tonen. Echt iets voor audiofielen en muziekliefhebbers maar tevens een supernieuw interieur concept voor iedereen. Maak een mooie wand vol kunst en muziek van albums die u toch al bezit. Zelfs als u de platen zelf niet zou draaien heeft u nog plezier van al die heerlijke platenhoezen. En wissel zo vaak u wilt, voor elke gelegenheid een andere combinatie.


Met één klik opent u de Play & Display Flip lijst...heel erg simpel. U pakt de hoes eruit en vervangt deze door een nieuwe binnen een paar tellen. Of als u de plaat wilt draaien uiteraard...


Een elpee hoes is een stukje kunst en nu waardeert u het ook als zodanig door deze te tonen. Ook door verscheidene elpee hoezen te combineren in een drie-, vier- of x-luik creëert u een fantastische "wall of music"!


Trippel-box

Uitgevoerd in Wit zolang de voorraad strekt!

Van € 139,- nu voor € 75,- per 3 stuks!

Direct uit onze voorraad leverbaar!