Hier onder een kleine greep van de kwaliteitsmerken die wij vertegenwoordigen.

My-Fi werkt alleen samen met betrouwbare importeurs met goede afspraken en uitstekende  garantie en service!

My-Fi is een erkent en officieel dealer.

Voor prijzen en informatie kunt u contact met ons opnemen wij staan u graag te woord.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Alle merken worden geleverd conform de garantie en leveringsvoorwaarden!

Pro-Ject Audio Systems werd in 1990 opgericht door Heinz Lichtenegger. Zijn oorspronkelijke doel was om eenvoudige draaitafels te fabriceren in de lagere prijsklasse. Hij wist dat vele muziekliefhebbers nog wilden genieten van hun kostbare grammofoonplaten collectie.

In de afgelopen 25 jaar heeft Pro-Ject een groot aantal draaitafels op de markt gebracht die internationaal hoog werden geprezen. Heinz Lichteneggers's initiatief heeft er voor een belangrijk deel toe bijgedragen dat analoge muziekreproductie weer midden in de belangstelling staat!

Het leveringspakket bestaat inmiddels uit maar liefst 28 draaitafels in diverse prijsklassen. Naast het draaitafelpakket levert Pro-Ject allerlei bruikbare accesoires voor uw draaitafel en een uitgebreide "box" electronica hifi lijn waaronder een groot aantal phono voorversterkers.

Het eigenzinnige inovatieve audiobedrijf uit England.

Betaalbaar en nuchter en met de best mogelijke haalbare kwaliteit voor jaren meziekplezier!

Bij My-Fi kunt u kennis maken met verschillende producten van Rega!


Essential Audio Tools wordt gemaakt door een bedrijf in Rijswijk dat al sinds 1928 producten maakt voor de radio. Zelfs buizenversterkers behoorden tot hun assortiment. In 2005 besloot men terug te vallen op een gebied waar de meeste expertise zat, het maken van producten die stroom doorgeven aan audio-apparatuur. Zo ontstond de naam Essential Audio Tools. Het bedrijf is no-nonsense in haar gehele aanpak: van promotie tot product, alles is teruggebracht tot de essentie alle stroomproducten worden gemaakt naar de Nederlandse stroomvoorziening!


Monitor Audio bestaat al sinds 1972 en is één van die Engelse merken die de Britse hifi-kwaliteit gestalte heeft gegeven. Monitor Audio wordt wereldwijd gerespecteerd door muziekliefhebbers vanwege de integriteit van haar producten, de schoonheid van de techniek en de kwaliteit van het geluid.

AudioQuest werd in 1980 opgericht door William ‘Bill’ E. Low in de Amerikaanse staat Californië. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de meest toonaangevende leverancier van kwaliteitskabels en -accessoires voor de hifi-sector. En deze gigantische ontwikkeling is alleen maar mogelijk geweest omdat het bedrijf altijd maar één doel voor ogen heeft gehad: kwaliteit!

Het Britse Roksan  (London) is in 1985 opgericht door twee studenten met een eigen idee over perfecte audiokwaliteit: Touraj Moghaddam (het technische brein) en Tufan Hashemi (het zakelijke brein) Roksan biedt een zeer moderne eigentijdse vormgeving met een uitstekend afwerking en een zeer muzikale belevings factor!

Roksan en Monitor Audio zijn in 2017 een samen werkings verband aan gegaan.

Okki Nokki Record Cleaning Machine 
Okki Nokki is een naam die qua betekenis nog het dichtst in de buurt komt van de Engelse uitdrukking “thumbs up” hetgeen zoveel betekent als “alles goed”. De toevoeging RCM staat simpelweg voor Record Cleaning Machine. Dit vat perfect samen wat dit apparaat als geen ander doet; het schoonmaken van onze waardevolle zwarte schijven!

Vivo, ontworpen bij onze oosterburen in samenwerking met de bedrijven B.A.C.H. (Johannes Ineichen) uit Zwitserland en Audes Estland  In Estland worden de weergevers met de hand gemaakt en perfecte afgewerkt , Er wordt gebruikt gemaakt van het bass reflex principe  in Zwitserland wordt de bekabeling gemaakt. Een 10 inch breedband luidspreker unit zorgt voor de perfecte weergave van een zo natuurlijk mogelijk geluid!


Icon Audio is een klein audiobedrijfje in Leicester UK Engeland.

Sinds 1999 bouwt een klein team buizenversterkers onder de leiding van David Shaw (Enigeneer).

Icon Audio heeft een variatie aan verschillende modellen alles hardwire point to point dus geen printplaten wat het geluid veel beter ten goede komt.

Bij ons kunt u verschillende versterkers beluisteren en bewonderen!Uit Brooklyn Newyork bestaat sind 1953 het familie bedrijf dat hoofdtelefoons en draaitafel elementen ontwikkeld  en een zeer goede reputatie wereldwijd heeft opgebouwd.

Bij ons kan u komen kennismaken met een aantal modellen die speelklaar staan!

Kemp Elektroniks (Amsterdam) sinds 1999 gespecialiseerd in het optimaliseren van de kwaliteit van ons lichtnet voor high-end audio/video toepassingen. Kemp houd zich voornamelijk bezig met de Nederlandse stroomvoorziening omdat gebleken is dat vandaag de dag geen enkele audio/video installatie tot het maximale resultaat kan komen zonder toepassing van de juiste accessoires op dit gebied. De technologie van de apparatuur wordt namelijk met de dag beter, het lichtnet niet... Daarom is deze  slogan:
ELKE A/V INSTALLATIE VALT OF STAAT MET DE KWALITEIT VAN HET LICHTNET !!

Het inovatieve Noord-Italiaanse bedrijf Unison Research is sinds 1995 op de markt met uitzonderlijke Hi-Fi producten.

Alles ontworpen in eigen huis met een prachtig Italiaans design een lust voor oog en oor!

Exclusieve techniek en toch betaalbaar
De oprichter en voormalig directeur van Swans, Frank Hale, is een bekende in de luidsprekerwereld. Na de fusie met HiVi Research in 1997 ging Hale zich weer exclusief met de techniek van de speakers bezighouden. Ook andere bekende luidsprekerontwerpers, zoals Vince Dickason, schrijver van het Loudspeaker Design Cookbook, drukten hun stempel op de luidsprekers van Swans. Swans heeft een research & development-centrum in Canada, waar het bedrijf ook voor veel andere producenten luidsprekers ontwikkelt. Door productie in Azië hebben de Swans-luidsprekers een hele goede prijs-kwaliteitverhouding.

Connectoren en bekabeling voor alle toepassingen !

Kwaliteit uit Duitsland uitmuntend in prijs en materiaal.

ViaBlue keus uit Audiokabels, computerkabels, beeldkabels, stroomkabels ..........

Bij My-Fi de beste prijs en service! 


Tonar is een bedrijf dat onmisbaar is als het gaat om platenspeler benodigheden zoals elementen platenreiniging,, opberg hoezen, borstels , demping, ect.....