Welkom!

   Assendorperstraat 181 Zwolle / 06-46 56 93 95Audio Analogue werd geboren in dat prachtige deel van Toscane tussen Pistoia, Lucca en Pisa in 1995. De synergie tussen experts van hifi, elektronika ingenieurs gespecialiseerd in verschillende gebieden van elektronisch ontwerp en verkoopmanagers met jarenlange ervaring in verschillende sectoren kon alleen de basis van wat tegenwoordig Audio Analogue is: een bedrijf, maar vooral een merk onder de meest gerenommeerde in Italië en over de hele wereld om de smaakpapillen van de meest veeleisende audiofielen tevreden te stellen. Producten zoals Puccini (beide in de basisversie die SE), Maestro Integrated, de Paganini, de Maestro CD, Verdi Cento, de Klasse A als de geïntegreerde versterker als in de eindversterker-versie, samen met alle andere modellen en hun verschillende versies die door de jaren heen zijn gekomen en gegaan, hebben de geschiedenis gemarkeerd en de verklaring van het merk in de wereld geconsolideerd, die altijd bekend heeft gestaan om de onmiskenbare geluidskwaliteit. Producten echt GEMAAKT IN ITALIË, hart, ziel en substantie, met voornamelijk kleine en zeer bekwame industrieën en ambachtslieden om het beste uit de Italiaanse uitmuntendheid te halen en de kwaliteit van het werk te verhogen. Apparatuur volledig met de hand gemaakt, getest met eersteklas apparatuur, maar ook met luistertests, die altijd de sensatie vinden van iets te hebben gecreëerd dat emoties kan geven door te luisteren naar favoriete muziek.

Puccini-jubileum 20 jaar Audio Analogue,

20 jaar Puccini, de twee dingen gaan hand in hand ... de Puccini, de eerste versterker en het eerste Audio Analogue-product en absolute mijlpaal van hifi-audio. De droom was om de beste Puccini ooit te creëren, een product dat een keerpunt in de geschiedenis van Audio Analogue zou markeren en de weg zou wijzen voor wat de producten van de toekomst zullen zijn, gemaakt met de bedoeling om topgeluidsprestaties te geven, maar ook technisch zeer geavanceerd. Dit is zeker een grote opgave en om het mogelijk te maken hebben we de consolidatie gezien van een idee dat in de Airtech-laboratoria is geboren: ontwikkeling van een geïntegreerde versterker zonder globale feedback, die op deze manier minder gevoelig is voor het soort belastinggestuurd, zonder de neiging om oscilleren, zonder hoogfrequente resonantiepieken, zonder verzadiging in de ingangstrappen en met volledig uitgebalanceerde schakelingen.

Technische beschrijving: Zwaar metalen chassis, aluminium frontpaneel met 14 mm dikte, afstandsbediening. Volumeregeling met een encoder die communiceert met de vier digitale hoge precisie Analog Devices-potentiometers (twee per kanaal). Volume met vier mogelijke curves selecteerbaar volgens de gevoeligheid van de luidsprekers. Indicaties van het volumeniveau en de geselecteerde ingang, dankzij witte LED's met helderheid die op twee niveaus kan worden aangepast of uitgeschakeld. Ingangen met hoogwaardige vergulde RCA-connectoren met Teflon-isolatie, direct gesoldeerd op de print van de ingang en geactiveerd via signaalrelais. Alle fasen van de versterker op afzonderlijke print. Printplaten hebben gouden koperen soldeerbindingen met dubbele dikte in vergelijking met standaard PCB's om de elektrische geleidbaarheid te vergroten. Volledig dual-monocircuit. Transformatorvermogen 700VA, zes paar ON-Semiconductor-vermogenstransistors (drie per kanaal). Alle interne bedrading met pure solide 7N OCC koperen geleiders, militaire standaardweerstanden, audiograde polypropyleen condensatoren, koperen connectoren verguld. In de uitvoeringen Zwart en zilver verkrijgbaar.

€ 3990,00 (inclusief 21% BTW)


De nieuwe Audio Analogue AA phono-voorversterker is het nieuwste product van de PureAA-lijn. Net als de AA cento-versterker, is het een product dat perfect past in de Audio Analogue-filosofie: eenvoudig ontwerp, hoogste geluidskwaliteit, grote zorg voor de afwerking en voor de selectie van materialen en onderdelen, samen met een opmerkelijk gebruiksgemak een perfecte partner voor draaitafels en cartridges van elk soort en kwaliteitsniveau, waardoor u op deze manier uw geliefde wijnen op de beste manier kunt beluisteren.

AA phono is ontwikkeld uitgaande van een dubbele operationele versterkerconfiguratie die toelaat om de totale versterking tussen de twee versterkers te delen op deze manier een meer precieze RIAA-reactie. Er is veel moeite gedaan om een goed resultaat in deze parameter te verkrijgen door componenten van hoge kwaliteit en lage tolerantie te gebruiken die in parallelle configuratie worden gebruikt om uniforme fouten te voorkomen. Om de fluctuaties van eventuele LP’s te annuleren, is een subsonisch filter toegevoegd tussen eerste en tweede versterkers om te vermijden dat sterke laagfrequente oscillaties de versterkingsfasen zouden verzadigen. Het circuitontwerp is voltooid met een offset-herstel in de laatste fase en meerdere filters in de voedingsfase. Er zijn drie verschillende toroïdale transfomeren voor de levering van digitale sectie en linker en rechter analoge secties, waardoor aardverbindingen gescheiden worden gehouden. Alle passieve componenten zijn zorgvuldig geselecteerd. Condensatoren die worden gebruikt voor RIAA curve-equalisatie zijn allemaal plastic film met lage tolerantie. AAphono is zeer veelzijdig en eenvoudig te gebruiken. Voor MM-cartridges is het mogelijk om de capaciteit en weerstand van de ingang in te stellen, terwijl voor MC-cartridges de weerstand van de ingang kan worden ingesteld. Deze voorschriften kunnen eenvoudig worden uitgevoerd door gewoon op de overeenkomstige knoppen onder het apparaat te drukken, net achter het voorpaneel, zonder iets te verwijderen of zonder veel verschillende schakelaars te gebruiken. De geselecteerde configuratie blijft ook behouden wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld of losgekoppeld door het stroomnetwerk.

€ 1650,00 (inclusief 21% BTW)


Primeur! nieuw binnen de langverwachte DAC van het Italiaanse Audio Analogue en dat is direct een absoluut topproduct met dito weergave. Tevens na instelling als voorversterker te gebruiken.
Leverbaar in zwart en zilveren uitvoering.

High performance D/A converter stage up to 32 bit/768 Khz using Sabre ES9038
Amanero USB converter up to 32 bit/392 KHz and DSD512
7 different digital filters
SPDIF, Toslink, AES/EBU digital inputs
Bluetooth aptX® high quality audio wireless input
Separate boards for each stage
Separate power supplies dedicated to digital and analogue sections
Fully balanced and discrete audiograde components output stage to perfectly
support ultra-low noise and ultra-low distorsion digital stage
High quality headphone output
Possibly to use in direct(DAC) or volume regulated mode(DAC + preamp)

€ 3490,00 (inclusief 21% BTW)