AudioLab /My-Fi Audio

6000 Serie:

AudioLab/ My-Fi Audio


De frustratie van het gebrek aan fatsoenlijke audioapparatuur heeft er toe geleid dat Philip Swift en Derk Schotland Audiolab in 1980 hebben opgericht. Hier zijn vele consumenten hen tot de dag van vandaag dankbaar voor, door hen is het mogelijk om te genieten van de geweldige geluidskwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs!Audiolab 6000 A

Geintergreerde voorversterker

Prijs: € €849,00

Tijdelijke aanbiedingsprijs €779,00 !

Speel uw muziek in hoge kwaliteit af met deze Audiolab 6000A versterker. De Audiolab 6000A biedt je een versterker met vele aansluitmogelijkheden. Het verbindt zo te zeggen ‘oud’ met ‘nieuw’. Voor ‘oud’ met de ingebouwde phono-voorversterker – hoewel ook de jonge generatie muziekliefhebbers het vinyl heeft ontdekt en omarmd – en voor ‘nieuw’ met de Bluetooth streaming voorziening. Voorts kan nog een keur aan randapparatuur worden aangesloten via de vier digitale ingangen, 2x coax en 2x optisch, of de vier analoge ingangen. Met de krachtige 2x 50 watt aan versterkervermogen houdt de Audiolab 6000A de meeste luidsprekers onder muzikale controle en heeft een schoon en dynamisch bereik waar menig concurrent in deze vriendelijke prijsklasse niet aan kan tippen.

De strakke en tijdloze vormgeving van de 6000A – in chique matzwart of gedestineerd zilver solide metaalafwerking zal in menig interieur niet misstaan, zeker ook in combinatie met het CD-transport van Audiolab, de 6000CDT en/of de netwerkspeler 6000N. Goed voor jarenlang luisterplezier. De afstandsbediening completeert deze stijlvolle elektronica van het gerenommeerde Engels merk Audiolab.

De prestaties moeten hoog blijven en het prijskaartje betaalbaar. Dat is precies wat de 6000A u levert.


Audiolab 6000A PLAY

Geintergreerde versterker en streamer!

Prijs: €1.099,-

Tijdelijke aanbiedingsprijs € 999,-

De Audiolab 6000A Play heeft alles wat de Audiolab 6000A óók heeft, maar dan nog iets meer. Het is namelijk een combinatie van de 6000A met de ingebouwde netwerkspeler van de 6000N. Heel simpel: twee-in-één! Scheelt een extra apparaat dus extra plek in je HiFi-rack of op je meubel én niet onbelangrijk een behoorlijk aantal Euro’s. Zie voor de ins-en-outs bij de productbeschrijving van de 6000A.AudioLab 6000 CDT

CD Transport

Prijs: € 549,-

Aanbiedingsprijs € 449,-

Om je CD’s af te kunnen spelen is Audiolabs 6000CDT de ‘must-have’. Het is een CD-transport van hoge klasse, dat met grote precisie de muziek uitleest volgens het zogenaamde ‘Red Book’. Dit betekent dat het werkt volgens het oorspronkelijk door Philips en Sony vastgestelde protocol van uitlezing, bemonstering en foutcorrectie. Wegens het ontbreken van een digitaal naar analoog omzetter wordt het digitale signaal door middel van een optische of een coaxiale uitgang aangeboden. Aansluiting op bijvoorbeeld een Audiolab 6000A versterker heeft immers zo’n omzetter of je sluit de 6000CDT aan op je bestaande D/A-converter. Het spreekt voor zich dat de Audiolab 6000CDT die functies bevat die je van een CD-speler mag verwachten. De afstandsbediening completeert deze stijlvolle elektronica van het gerenommeerde Engels merk Audiolab. Verkrijgbaar in zwarte of zilveren uitvoering.


AudioLab 6000N

Netwerk streamer

Prijs: € 549,-

Tijdelijke Aanbiedingsprijs € 449,-

Wie van de nieuwste vorm van muziekbeleving wil genieten, doet dat door een abonnement te nemen bij een van de streamingdiensten zoals bijvoorbeeld Deezer, Qobuz, Spotify of Tidal. Er ligt dan een wereld voor je open aan muziek van allerlei soort: van klassiek tot pop, jazz en… vul maar in. Maar om je toegang te verschaffen tot een van die voornoemde diensten heb je een zogenaamde netwerkspeler nodig en Audiolab 6000N is zo één. Door de installatie van de ‘Play-Fi’-app – ontwikkeld door dts – op je smartphone of tablet heb je als het ware de sleutel in handen van de toegangspoort tot die streamingdiensten. Je hebt dan natuurlijk wel een goed WiFi-netwerk nodig en enige vaardigheid met het internet. De procedure van installatie staat goed beschreven in de handleiding die net als de afstandsbediening wordt meegeleverd. Verkrijgbaar in zwarte of zilveren uitvoering.

Gewaardeerd door What Hifi.com met 5 sterren!


Alle prijzen zijn in Euro inclusief 21% BTW Prijswijzigingen zijn voorbehouden!


8000 Serie:

AudioLab 8300 Serie / My-Fi Audio

In de audiolab 8300-serie hebben zijn er fundamentele vragen gesteld over hoe mensen genieten van de muziek waar ze van houden en om ervoor te zorgen dat hun hifi net zo gebruiksvriendelijk als prettig in het gehoor ligt.

Hoewel technici hebben verwezen naar de blauwdruk van de 8200, is elk onderdeel onder de loep genomen om een hifi-systeem te creëren dat een voorsprong heeft op wat al een leider is in zijn vakgebied. Met efficiëntere componenten, high-definition audioformaattechnologie en opnieuw gedefinieerde esthetiek heeft de 8300-serie de lat opnieuw hoger gelegd. audiolab presenteert met trots de nieuwe 8300 serie!


. AudioLab 8300A

Geintergreerde versterker

Prijs: € 1249,-

De Britse ontwerper van Jan Ertner tekende voor het ontwerp van de 8300A; het nog verder verfijnen van de prestaties van een klasse-AB eindtrap, die volledig stabiel in alle belastingen is en over een breed scala van bedrijfs-temperaturen. Wat biedt de 8300A zoal ten opzichte van de 8200A? Een sterk verbeterde efficiëntie met 2x 70 watt in 8 ohm en 2x 105 watt in 4 ohm en de toevoeging van een phono-ingang (MM én MC). Het nieuwe LED-scherm – een centraal element in het 8300-serie design – biedt niet alleen de gebruiker een intuïtief, visueel beeld over de controle van de versterker, maar betekent ook dat het ergonomisch design van Audiolab gewaarborgd blijft. Drie grote CNC (Computer Numerical Control) aluminium regelaars geven een vloeiende bediening en dragen bij aan de eigentijdse uitstraling


AudioLab 8300 CDQ

CD- speler,DAC, Voorversterker

Prijs: € 1499,-

Aan deze specificatie voegt de nieuwe 8300CDQ hoogwaardige analoge voorversterkercircuits toe, gekoppeld aan drie stereoparen RCA-ingangen op lijnniveau om analoge bronnen aan te sluiten. Het circuit van de voorversterker is zo eenvoudig mogelijk gehouden met behulp van hoogwaardige componenten om de signaalzuiverheid te behouden, waarbij lijningangssignalen worden doorgegeven aan een nauwkeurige analoge volumetrap. Er is veel aandacht besteed aan de fysieke lay-out van het circuit van de 8300CDQ, waardoor het gevoelige voorversterkergedeelte wordt beschermd tegen ruisinterferentie.

MQA
De 8300CDQ tilt het naar een hoger niveau en bevat nu MQA-technologie, waarmee u MQA-audiobestanden en -streams kunt afspelen en het geluid van de originele masteropname kunt leveren.

MQA (Master Quality Authenticated) is een bekroonde Britse technologie die het geluid van de originele masteropname levert. Het master-MQA-bestand is volledig geverifieerd en is klein genoeg om te streamen of te downloaden.


. AudioLab 8300MB

Eindversterker (monoBlok)

Prijs: € 1149,-

De 8300 MB is een krachtpatser in zakformaat, met 250 W pure, gebalanceerde versterking. Het volledige uitgangsvermogen van 8300 MB wordt geleverd aan elke luidsprekerbelasting - onvoorwaardelijk. Enorme vermogensreserves zijn beschikbaar voor het vermogen om met hoge stroomsterkte de machtigste luidsprekers van stroom te voorzien en te bedienen. Deze nieuwste ontwikkeling van het audiolab-assortiment heeft nu een volledig gebalanceerde eindtrap die optimaal gebruik maakt van de gebalanceerde XLR-ingangen. Dit maakt 8300 MB een perfecte match voor de M-DAC met zijn gebalanceerde uitgangen, zelfs over lange kabels.


AudioLab 8300 XP

Eindversterker

Prijs: € 1699,-

De 8300XP is een klassieke audiolab stereo eindversterker, met een geluid dat net zo schoon en helder is als zijn minimalistische uiterlijk.

De 8300XP levert 140 W per kanaal in 8 Ohm en is in staat om zelfs de zwaarste luidsprekers met een stevige autoriteit aan te sturen, waarbij de toonaangevende neutraliteit van Audiolab wordt gecombineerd met een feilloos vermogen om de luisteraar tijdens een muzikale uitvoering te boeien.

Voorbeeldige bouwkwaliteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat dit een eindversterker is voor alle seizoenen, de veelzijdigheid wordt vergroot door een keuze uit gebalanceerde XLR en single-ended RCA-ingangen, bi-wire luidsprekeraansluitingen en een paar 12v trigger-ingangen. Interne circuitcomponenten zijn van de hoogste kwaliteit, tot en met de stroom- en signaalbedrading, die is gemaakt van ultrazuiver OCC (Ohno Continuous Cast) koper - allemaal om vervorming te minimaliseren en sonische helderheid te maximaliseren.
De flexibiliteit wordt verder vergroot door de mogelijkheid om een tweede 8300XP toe te voegen en in overbrugde modus te werken, waardoor het uitgangsvermogen wordt verhoogd tot 480 W per kanaal tot 8 Ohm. Alle audiolab-versterkers zijn gain-matched, wat zorgt voor een perfecte integratie met andere audiolab-componenten.


Bestel Formulier