Welkom!

   Assendorperstraat 181 Zwolle / 06-46 56 93 95


Icon Audio ontwerpt sinds 1999 versterkers in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf het begin werden hun versterkers bekroond met "best buy" en "five stars" door Britse Magazines zoals HiFi News, HiFi Choice en HiFi World. Onlangs werden de MB845-monoblokken "Reference Standard" in de HiFi-wereld samen met PS1- en PS3-phonostadia.

Icon Audio cdx2 My-Fi Zwolle

CD X2 Valve

De CDX2 gebruikt de nieuwste 192 kHz 24-bits upsampling-technologie voor een hoge resolutie.

Degelijk en hoogwaardig ontwerp met bovenlaad systeem en metalen afstandbediening.

Gebruikmakend van een Ecc82 highgrade buis garandeerd een analoog geluid!


HP8 MKII
Buizen Triode hoofdtelefoon versterker.

Hoofdtelefoons hebben zo'n intieme relatie met de luisteraar, dus moet de hoofdtelefoonversterker zo perfect mogelijk zijn.

De gebruikelijke manier om een hoofdtelefoon-uitgang op een versterker te realiseren is door middel van een paar weerstanden te koppelen aan de uitgang, wat altijd teleurstellende resultaten tot gevolg heeft.. Idealiter moet de hoofdtelefoon worden aangestuurd vanuit een kleine hoogwaardige versterker. Gebruikmakend van hoge kwaliteit output-transformatoren die ideaal matcht met vrijwel elk type hoofdtelefoon.

We beginnen met een royale netspanningtransformator met bijpassende voeding en twee speciale uitgangtransformatoren. De HP8 MK II is een zware 7kg, versterker en zeer stevig gebouwt, waardoor je een idee krijgt van de hoeveelheid gewicht voor je geld!

Net als de andere modellen heeft de HP8 MKII geen heeft printplaat en is allemaal met de hand bedraad met onderdelen van topkwaliteit. Gebruikmakend van zilver PTFE audiokabel, vergulde aansluitingen en de beroemde "ALPS" volume pot voor sonische puurheid. De HP8MKII is gemaakt op precies dezelfde manier als een kleine zuivere buizen-hifiversterker. De eigen speciale ontworpen uitgangstransformatoren om een perfecte aansturing te geven aan elke hoofdtelefoonbelasting.

De voorste buis is de uitstekende ECC83. Deze geeft uitzonderlijke details en een vloeiend geluid. Deze stuurt een super 6SN7 (de beste HiFi buis ooit?). Deze combinatie zal je dieper in de opname laten kijken met veel detail van analoge- of digitale geluidsdragers.

Net als onze andere versterkers, is er veel aandacht besteed aan de afwerking van de HP8 MKII. Het gebruikt dezelfde zware bouwkwaliteit als onze andere versterkers met een combinatie van aluminium plaat en gelakt staal.


Stereo ST30SE

Ultralinear geintegreerde buizen versterker met KT 150

18Watt triode Klasse A / 28Watt Klasse A/B

De ST30SE is een medium geïntegreerde versterker die warmte en kleur biedt op een ultra vloeiende manier om bijna iedereen te plezieren die gevoelig is voor de vele harde en klinische presentaties die door anderen worden aangeboden.De ST30se biedt absolute luisterkwaliteit door de eenvoud van het ontwerp en pure "Klasse A" -werking. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een zeer eenvoudig ontwerp, hoogwaardige constructie en unieke transformatoren die "in huis" zijn ontworpen en geproduceerd.