Welkom!

   Assendorperstraat 181 Zwolle / 06-46 56 93 95Rega is een uniek Engels high end producent van audio apparatuur en accessoires.

De naam is een samenvoeging van de twee oprichters (RElph & GAndy).

Rega bestaat al meer dan 40 jaar en maken award winning producten!


Rega is a company that enjoys being different. Our ideas
might seem strange at first, but everything at Rega is geared to fulfil our
mission statement, which is quite simply, “We aim to make high quality products that
faithfully reproduce music and sell at sensible prices”.
The journey starts here…


Planar 1

De nieuwe Planar 1 is de meest gebruiksvriendelijke Rega-draaitafel tot nu toe.

Nu met vooraf ingestelde bias op de gloednieuwe RB110 toonarm, is de Planar 1 in seconden opgesteld na het uitpakken.

Schuif gewoon het balanceergewicht zo ver mogelijk naar de achterkant van de toonarm, verwijder de naaldbeschermer en begin met het draaien van uw favoriete vinyl.

Voor de eerste keer voert de Planar 1 nu een 24v, geluidsarme, synchrone motor om trillingsoverdracht te verminderen in combinatie met de gloednieuwe RB110 toonarm, uitgerust met Rega's op maat gemaakte nul-spelinglagers.

Met carbon Rega element.

Uitvoering: hoogglans zwart en wit.

Planar 1 Plus

De nieuwe ingebouwde phonotrap biedt de mogelijkheid om de Planar 1 Plus rechtstreeks aan te sluiten op vrijwel elk systeem met een standaard line-ingang via een standaard phono-naar-phonokabel (meegeleverd) of phono naar 3,5 mm lead. Simpel gezegd, het is niet nodig om een standalone phonotrap aan te schaffen of een versterker met een ingebouwde stage te gebruiken. Uw Planar 1 Plus maakt rechtstreeks verbinding met elke standaard Line Level-ingang (zoals waarop u een CD-speler zou aansluiten)

Met carbon Rega element.

Uitvoering: hoogglans zwart en wit.

Planar 2

De nieuwe Planar 2 is de afgelopen twee jaar ontwikkeld naast de onlangs uitgebrachte Planar 3. Met de gloednieuwe RB220-toonarm die boordevol nieuwe functies staat.

Een nieuwe 24v, motor met laag geluidsniveau, een acryl gelamineerde plint, een nieuw ontworpen middenlager en nog veel meer. Elke functie van deze innovatieve nieuwe draaitafel is ontworpen om de maximale hoeveelheid informatie en details uit uw platencollectie te halen.

Met carbon Rega element.

Uitvoering: hoogglans zwart en wit.


Planar 3

De iconische 'Planar 3'   Het kostte het team van ontwerpers onder leiding van Rega's Roy Gandy, twee jaar om de geheel nieuwe 'Planar 3' te ontwikkelen, na de grootste herontwerp van het iconische 'Three' model ooit gezien.

Met ELYS 2 MM Rega element.

Optioneel: NEO PSU vraag naar de combi prijs!

Uitvoering: hoogglans zwart en wit, rood.

Planar 6

Planar 6 en Neo PSU De Planar 6 heeft één doel, om je vinyl zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. We hebben elk aspect van deze draaitafel ontworpen om zoveel mogelijk details van het vinyloppervlak te extraheren. Geavanceerde materialen en technische oplossingen zijn door het hele ontwerp gebruikt om het beste prestatieniveau te garanderen. De Neo PSU biedt elektronische snelheidsverandering, geavanceerde anti-vibratiecontrole en door de gebruiker in te stellen elektronische fijnafstelling die tot nu toe alleen op de RP10 werd gevonden.

Planar 8

De Planar 8 met NEO PSU is de tweede Rega-draaitafel die is gebouwd met de nieuwste ultralichte Tancast 8 polyurethaanschuimkern (een materiaal dat is ontwikkeld voor de luchtvaartindustrie). Dit materiaal is ingeklemd tussen twee lagen HPL (hogedruklaminaat). HPL is uitzonderlijk dun en extreem stijf. Deze nieuwe constructie maakt de nieuwe plintplank van Planar 8 30% lichter dan de originele RP8, terwijl hij een grotere stijfheid biedt ten opzichte van het vorige model.Nieuwe RB880 arm – Neo TTPSU – nieuwe EBLT snaren – nieuwe 24v motor – nieuw stofkap ontwerp!

P8 zonder element: €2.199

P8 + Ania MC: €2.699

P8 + Apheta2 MC: €3.199

Levertijd: Eind november 2018 !


Aria MM / MC

De Aria is een "analoge versterker" zonder digitale besturingsschakeling. De volledig aluminium behuizing schermt het interne circuit af van eventuele zwerf RFI-signalen. De ontwerpers hebben vermeden inclusief overbodige gadgets omdat ze het signaalpad belemmeren en de geluidskwaliteit verslechteren. De Aria bevat veel innovatieve ontwerpideeën, waaronder een zelfinstellende servosturing om het MC-ingangscircuit optimaal te houden, waardoor eventuele variaties in omgevings- of bedrijfstemperatuur worde vermeden.

Aura Reference MC

De referentie Aura MC is het hoogtepunt van decennia van elektronische ontwerpontwikkeling. Rega heeft de ultieme, volledig instelbare, symmetrische drie-fase voorversterker ontwikkeld die puur is ontworpen om de beste prestaties uit uw moving coil cartridge en draaitafel te halen. De Aura is ingebouwd in een volledig opnieuw ontworpen, op maat gemaakt behuizing en is bedoeld voor het signaal transporteren van MC elementen en blijft vrij van mogelijke compromissen en inclusief overbodige functies omdat deze het signaalpad belemmeren en de geluidskwaliteit verslechteren. De Aura phono-voorversterker bevat opmerkelijke en innovatieve ontwerpideeën. Als je een vinylkenner bent, dan is de Aura MC een absolute must have!

Neo turntable PSU

De Neo PSU is een geavanceerde draaitafel voeding die door de gebruiker regelbare fijne snelheidsafstelling, een geavanceerd antivibratiemotorcircuit en het gemak van elektronische snelheidsverandering biedt. De Neo vormt een welkome aanvulling op elke compatibele Rega-draaitafel door motor afwijkingen te verminderen en de stabiliteit van de snelheid en de nauwkeurigheid van de rotatiesnelheid te verbeteren. De Neo PSU is compatibel met de volgende Rega-draaitafelmodellen: P3-24 / RP3 / Planar 3 2016 / RP6 / P5 / P7 / RP40 speciale editie / RP8 Of elke oudere Rega-draaitafel uitgerust met onze aftermarket 24v motor-upgradekit.

Fono Mini A2D

De Rega Fono Mini A2D is een phono-voorversterker van hoge kwaliteit voor gebruik met elke MM element. Met de toevoeging van USB-interface kunt u eenvoudig vinyl overbrengen naar uw pc. De Fono Mini A2D is ontworpen om het signaal van een MM cartridge te versterken tot een geschikt niveau voor alle lijnniveau-ingangen van een audioversterker. De nieuwe Fono Mini A2D heeft een behuizing van geëxtrudeerd aluminium en zeer gebruiksvriendelijke voor- en achterpanelen waardoor deze phonoversterker een zeer eenvoudig product is om te gebruiken. De Fono Mini A2D-versterker biedt uitzonderlijke prestaties en een ongelooflijke prijs / kwaliteitsverhouding en belooft een waardevolle aanvulling te zijn op elke hifi systeem!

FONO MM

De nieuwe Fono MM phonotrap is ontworpen om effectief, gebruiksvriendelijk en vooral muziek te reproduceren. De Fono MM maakt gebruik van een volledig discrete, gecascadeerde, complementaire inputtrap van de versterker, een configuratie die is ontworpen om de prestaties MM element te optimaliseren. Nu gehuisvest in een gloednieuwe, opnieuw ontworpen behuizing die past bij de nieuwe Fono MC en Rega's nieuwste reeks elektronische componenten, die een moderne en slanke look bieden die kan worden geïntegreerd in elk hifi systeem.

FONO MC

De Fono MC is een MC phonotrap van uitzonderlijk hoge kwaliteit die is ontworpen om het potentieel van elke MC-cartridge te maximaliseren. Hoewel specifiek om de nieuwste Rega-reeks MC elementen te complimenteren, is de volledige instelbaarheid beschikbaar via dipswitches die handig op het achterpaneel zijn geplaatst met twee verschillende versterkingsinstellingen op het achterpaneel, waardoor de Fono MC compatibel is met de meeste MC-elementen met lage output!


EAR Headphone Amplifier

Ontwikkeld door eigen ingenieurs, profiteert uw gehoor van een geheel nieuwe opbouw-PCB-layout op basis van de enorm succesvolle Brio-R-versterker. Uitzonderlijke prestaties worden gegarandeerd met het gemak van onafhankelijke mute, volumeregeling en meerdere connectiviteitsopties om perfect te integreren in elk gebruikerssysteem.De Ear kan gewoon worden aangesloten op de tape-uitgang van een versterker via een phono RCA-interlink. De hoofdtelefoon is aangesloten op het frontpaneel en er is een linksocket voor het geval u uw tape-uitgangen nodig heeft voor ander gebruik.

BRIO Integrated Amplifier

De Brio heeft een compleet nieuwe behuizing, om zijn verbeterde circuits en onderdelen te huisvesten. Het zit nu in een volledig aluminium kast, die de warmte van de Brio's beter afvoert. Dit verbetert de reeds solide bouwkwaliteit en betrouwbaarheid van de Rega Brio. De nieuwe Brio heeft een slimme geïntegreerde hoofdtelefoonaansluiting, speciaal ontworpen om interferentie met andere delen van het audio-circuit tegen te gaan. En natuurlijk, zoals je zou verwachten, een ingebouwde phonoversterker van hoge kwaliteit.

Gedurende het ontwerpproces is de Brio zorgvuldig verbeterd in elk aspect, van de kwaliteit van de materialen en van het productieproces, om deze nieuwe Brio een duidelijke upgrade te geven ten opzichte van zijn illustere voorganger.

Specificaties:
Input sensitivities for rated output level:
Input 1 (phono) input sensitivity = 2.1mV at 47KΩ in parallel with 220pF.
Maximum Input 1 (phono) input level = 100mV
Input 2-5 (line) input sensitivity = 210mV at 47kΩ
Maximum input 2-5 (line) input level = 10.25V

Power outputs at 230/115V supply voltage:
50 Watts RMS both channels driven into the rated load of 8Ω
58 Watts RMS one channel driven into the rated load of 8Ω
73 Watts RMS both channels driven into the rated load of 4Ω
93 Watts RMS one channel driven into the rated load of 4Ω

Elex-R Integrated Amplifier

De Elex-R versterker biedt een perfecte combinatie van kracht, controle en dynamiek. Muzikaliteit staat hierbij op de eerste plaats.

Deze versterker vult het gat op tussen de veelgeprezen Brio-R en de zeer krachtige Elicit-R.
Hij heeft dezelfde muzikale eigenschappen als de Brio-R, maar dan met meer kracht en autoriteit. De muziek pakt je en laat je niet meer los.

Technische gezien verenigt de Elex-R het beste van beide ontwerpen, waarbij hij muzikaal het meeste weg heeft van de Elicit-R, waarvan hij dan ook de output-stages en zeer hoogwaardige phono-trap ontleent. Muzikale prestaties die ver boven zijn prijsklasse uittorenen, in combinatie met een robuuste, hoogwaardige bouwkwaliteit, maken van deze versterker een absoute topper in zijn prijssegment. Zeer aanbevolen!

Specificaties:
- 90 watt per kanaal aan 6Ω, 72 watt aan 8Ω
- Vier lijn ingangen, voorversterker en record uitgang
- Hoogwaardige phono stage (MM) uit Elicit-R
- Behuizing met verbeterde warmte afvoer
- Nieuwe ontwikkelde transformator en verbeterde voeding voor de uitgangstrap - Inclusief afstandsbediening
- Afmetingen: breedte 432mm x diepte 325mm x hoogte 80mm