Welkom!

   Assendorperstraat 181 Zwolle / 06-46 56 93 95
Het Duitse merk VINCENT werd in 1995 geregistreerd als een handelsmerk van Sintron Vertriebs GmbH in Iffezheim / Duitsland. Sinds de oprichting ontwikkelt Sintron voortdurend de producten van het high-end merk. Duitse knowhow staat garant voor een hoogwaardige, uitstekende en veilige serieproductie in het verre oosten - eersteklas onderdelen en bovengemiddelde bewerkte behuizingen zorgen voor de hoge 'innerlijke waarden' van het merk. Productontwikkeling vindt plaats in Duitsland. De drijvende kracht van VINCENT is ongetwijfeld Sintron's CEO en elektrotechnisch ingenieur Uwe Bartel.

VINCENT staat voor een voortdurende focus op 2-kanaals stereo in de high-end klasse. Er zijn twee concepten. Aan de ene kant zijn er de solid state-producten - apparatuur die is gebaseerd op pure transistortechnologie. Producten van de solidLine zijn een voorbeeld dat moet worden genoemd. Ze hebben een nauwkeurig, dynamisch geluidsontwerp.

De andere is hybride technologie: dit zijn apparaten die gedeeltelijk zijn uitgerust met buizen om het geluid het typische "buiskarakter" te geven, maar met gebruik van het solid state-vermogen in de eindtrap. Het is mogelijk om een vermogen te bereiken voor het aansturen van zelfs moeilijke luidsprekers. Het geluidskarakter is zowel luchtig als dynamisch, maar ook hybride units bieden hun eigen charmes met buizen die het geluid een zekere warmte geven.

My-Fi / Vincent audio Solid Line

My-Fi / Vincent audio Tube line

My-Fi Vincent audio onset Line

My-Fi Vincent audio Power Line

My-Fi Vincent audio Catalogus
Vincent Audio SV 237MK

De Vincent SV-237MK is de logische opvolger van de Vincent SV-237. De SV-237MK bouwt voort op het grote succes van de Hybride tube lijn van Vincent.

Buizen: 1 x 12AX7; 2 x 6N1P-EV

2 x 150Watt 8 ohm /2 x 250 watt 4 ohm/ 10Watt Klasse A

De basis van de Vincent SV-237MK is gelegd met de Vincent SV-237. In de nieuwe MK versie heeft de USB ingang plaats moeten maken voor een optische en coaxiale ingang (max bit rate 24 bit/192khz). Er is tevens een hoofdtelefoonuitgang geplaatst op de nieuwe Vincent SV-237MK.
Vincent Audio SV 200

Met de SV-200 presenteren we het kleine broertje van de SV-237MK en de SV-700. Ondanks het compacte (schoenendoos) ontwerp moesten slechts een paar compromissen worden gemaakt. Hoge dynamiek en een laag geluidsniveau onderscheiden deze versterker. Het muzieksignaal wordt verwerkt door twee 6N1-buizen.

Met een fraaie kwalitatieve ingebouwde DA converter (optisch en Coaxial) en 2x25 Watt! Zeer muzikaal! Uitvoeringen in zwart of zilver met afstandbediening van metaal.
Vincent Audio PHO 200

Phono-voorversterker / equalizer-voorversterker voor het aansluiten van uw platenspeler op een versterker zonder speciale phono-invoer. De zeer geluidsarme phono-voorversterker is geschikt voor MM- en MC-elementen. Om storing door brom te voorkomen, wordt de stroom via een afzonderlijke voeding gevoed. Uitvoeringen in zwart of zilver.Vincent Audio PHO-8 /PHO-PS

De PHO-8 heeft dezelfde genen als zijn kleine broertje, de PHO 200, maar in de ontwikkeling van de PHO-8 was duidelijk op de voorgrond: "Goed om nog beter te maken". Wat echt is gelukt. Het netjes opgebouwde concept van de phono-voorversterker zorgt voor een geluidsarme overdracht van het draaitafelsignaal. De keuze voor hoogwaardige componenten en de structuur van de externe voeding zorgen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit MC /MM schakelbaar .Uitvoeringen in zwart of zilver.Vincent Audio PHO-701 /PHO-PS

De PHO-701 is een Hybride( 12au7 buisje) phono versterker, en biedt de mogelijkheid om met behulp van DIP-switches nauwkeurige aanpassingen aan het element aan te brengen. Het resultaat is een aanzienlijke toename van de geluidskwaliteit en de fijne resolutie, aangezien er geen compromissen hoeven te worden gesloten, zoals bij veel phono-voorversterkers. De separate gestabiliseerde voeding met hoogwaardige componenten zorgt voor een nog beter geluidsbeeld! Daarnaast is het apparaat uitgevoerd met een USB-poort, waarmee u uw vinylschatten kunt digitaliseren.Uitvoeringen in zwart of zilver