Vincent Audio/ My-Fi Audio

Vincent Audio / My-Fi Audio


Vincent is in 1995 opgericht door het moederbedrijf Sintron. Vanaf het begin (1995) is het duidelijk dat Vincent zich specialiseert in een hoogwaardige apparatuur voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. De ontwerpen worden bedacht in Duitsland en de apparaat vervaardigd in China.
Tegenwoordig heeft Vincent vooral zich gespecialiseerd in de TubeLine en PowerLine. De beide lijnen bevatten buizen in het voorversterker gedeelte en worden dus omschreven als hybrideversterkers.

De Tubeline is duidelijk herkenbaar door het zichtbare buisje in de voorkant van de versterker.
De PowerLine heeft wel degelijk buizen aan boord, maar deze zijn visueel niet zichtbaar. Dit zorgt voor een strak design aan de voorzijde van de versterker.

Bij My-Fi Audio kunt u Vincent Audio beluisteren en bewonderen op afspraak!


Vincent SA-T1

Hybride voorversterker

Prijs: € 2799,-

Met de SA-T7 heeft Vincent Audio een voorversterker ontwikkeld die de pure versterking van waardevolle muzieksignalen naar een niveau brengt dat nog nooit eerder is bedacht met buizen. Dankzij het nieuw ontwikkelde BestPentode-circuit (ontwikkeld door gecharterd ingenieur Frank Blöhbaum)


Vincent SP-T700

Hybride Mono Eindversterker

Prijs: € 2199 ,- per stuk.

Voor de SP-T700 is een volledig nieuwe combinatieversterker ontwikkeld, waarbij op een innovatieve manier gebruik wordt gemaakt van de respectieve voordelen van buizen en transistors en deze worden gecombineerd tot een harmonieus geheel. De SP-T700 wordt gekenmerkt door uitstekende weergavefuncties die constant blijven over het gehele frequentie- en belastingsbereik en heeft een superieure gangreserve.
De buizen zijn 100% geselecteerde frame grid buizen uit de militaire sector. Ze zijn ontworpen voor een levensduur van 10.000 uur.Vincent SV-700

Hybride geintergreerde versterker

Prijs: € 4199 ,-

Vincent heeft gekozen voor een consistent symmetrisch ontwerp om crossfeed te minimaliseren en een betere vervormingsfactor te bereiken. In de voorversterker werken 3 buizen per kant met het Shunt Regulatet Push-Pull concept om de geluidssignalen te verwerken. Dit zorgt voor een nauwkeurigere basweergave en een betere prestatie in het midden- en hoge geluidsbereik.VincentSV-737

Hybride geintergreerde versterker met streaming!

Prijs: € 3299 ,-

Vincent nieuwe vlaggenschip van de geïntegreerde versterkers. Het voorversterkergedeelte is volledig nieuw ontwikkeld en profiteert veel van de SA-T7. Via de ingebouwde Wifi module kan de versterker muziek streamen en geïntegreerd worden in je thuisnetwerk met de Legacy Player APP voor Andriod en OS!Vincent SV-237MK

Hybride geintergreerde versterker

Prijs: € 2249 ,-

Hoe kan je een onverslaanbare eenheid verbeteren? Heel eenvoudig, luister gewoon naar de wens van de klant. Zo wordt de SV-237 de SV-237MK. De grote verandering is dat de USB ingang op meervoudige wens hebben vervangen door een coax en optische ingang. Deze ingangen zijn meer geschikt voor dagelijks gebruik en bieden meer mogelijkheden voor aansluitingen. Het unieke circuit van Frank Blöhbum is niet veranderd!


Vincent SV-237MK 2

Hybride geintergreerde versterker met streaming!

Prijs: € 2499,-

De derde editie van het succesvolle model wordt gepresenteerd in een volledig herzien ontwerp. De SV-237 MKII oogt moderner en eleganter dan zijn voorgangers. Modern nu ook met de aansluitmogelijkheden. Naast twee digitale ingangen is er ook een Bluetooth-ingang aan boord. Het unieke circuit is ontwikkeld door Frank Blöhbaum, die twee 6N1P NOS-buizen in het voorversterkergedeelte gebruikt, die het geluid natuurlijkheid, muzikaliteit en warmte geven.


Vincent SV-200

Hybride geintergreerde versterker

Prijs: € 999 ,-

Met de SV-200 presenteren we het kleine broertje van de SV-237MK en de SV-700. Ondanks de compacte constructie moesten er maar een paar compromissen worden gesloten. Een hoge dynamiek en een laag ruisniveau vallen op bij deze versterker. Het muzieksignaal wordt geconditioneerd door twee 6N1-buizen.


Vincent CD-S7 DAC

Hybride Cd-speler met DAC

Prijs: € 2599,-

De afkorting DAC geeft al aan dat het mogelijk is om externe digitale signalen (optisch, coaxiaal of USB) over te brengen naar de uitstekende Burr-Brown D/A-converter PCM 1796 en zo te profiteren van de fantastische analoge signaalverwerking. Het analoge signaal wordt volledig symmetrisch uitgevoerd en langs de signaalroute verwerkt door middel van Russische buizen.


Vincent CD-200

Hybride CD-speler

Prijs: € 999 ,-

Met de CD-200 presenteren we de perfecte match voor de SV-200. Net als op de versterker worden de muzieksignalen die worden omgezet door de uitstekende Burr-Brown-chip PCM176, voorbereid door één 6N2-buis. Die maken de muziek soepel en natuurlijk.


Vincent PHO-701

Hybride Phono versterker

MM-MC-USB

Prijs: € 799,-


De consequente verbetering van onze succesvolle buizen-phono-voorversterker, de PHO-700, heeft nu de mogelijkheid om exacte aanpassingen te maken voor de pick-up cartridge via DIP-switches. Het resultaat is een aanzienlijke verhoging van de geluidskwaliteit en de fijne resolutie, omdat er geen compromissen hoeven te worden gesloten zoals op veel andere phono-voorversterkers.
Daarnaast hebben we een USB-poort toegevoegd waarmee u uw vinylschatten kunt digitaliseren (max. 24 Bit / 192 kHz).Vincent KHV-200

Hybride hoofdtelefoon versterker

Prijs: € 1249 ,-

Om de beste geluidskwaliteit van uw hoofdtelefoon te krijgen, is een externe hoofdtelefoonversterker nodig. In samenwerking met gediplomeerd ingenieur Frank Blöhbau is de KHV-200 ontwikkeld. Het is zo ontworpen dat bijna elke hoofdtelefoon kan worden aangestuurd met de beste geluidskwaliteit. Naast een 6,3 mm koptelefoonaansluiting heeft hij ook een 4-pins XLR-aansluiting voor het aansluiten van high-end hoofdtelefoons.


Vincent SA-32

Hybride stereo voorversterker

Prijs: € 1299 ,-

De verdere ontwikkeling van onze hybride voorversterker SA-31. In vergelijking met de voorganger heeft de SA-32 bovendien symmetrische input- en output-aansluitingen. Ook is het hele circuit weer verbeterd. Nu zitten er nog twee 6N16-buizen in, direct voor de uitgang. Hierdoor wordt het geluid natuurlijker en meer muzikaal.
Voor een comfortabele bediening is er een hoogwaardige afstandsbediening in een aluminium behuizing toegevoegd.


Vincent SP-332

Hybride Eindversterker

Prijs: € 2299,-

Hybride stereo-eindversterker, gebaseerd op de legendarische SP-331, werd de nieuwe SP-332 eindversterker ontwikkeld. Er zijn twee extra 6N16-buizen aan het ingangsgedeelte toegevoegd om het geluidssignaal warmer en natuurlijker te maken. De VU-meters met door de gebruiker selecteerbare gekleurde achtergrondverlichting maken het tijdloze ontwerp compleet.


Vincent SV-228

Hybride Geintergreerde versterker

Prijs: € 2099,-

De SV-228 is de consequente doorontwikkeling van een van onze succesvolle versterkerseries in de Power Line. In een compleet nieuw ontwerp, met een VU-meter ingebed in het frontpaneel, is de SV-228 de legitieme opvolger van de SV-227 MK.


Vincent SV-500

Hybride Geintergreerde versterker

Prijs: € 1299,-

De toegang tot de "Hybridworld" van Vincent. Op basis van de gevestigde SV-228 hebben is deze versterker ontwikkeld. Met iets minder uitgangsvermogen, maar met een vergelijkbaar tijdloos design en met de typische Vincent geluidskarakteristieken wordt de SV-500 gepresenteerd.


Vincent CD-S1.2

Hybride CD-speler

Prijs: € 1799,-

De opvolger van onze CD-S1.1 biedt nu ook de mogelijkheid om externe, digitale signalen via een optische, coax- of USB-ingang te verwerken. Die worden omgezet via de Burr-Brown-chip PCM 1796. In het analoge gedeelte wordt het signaal geconditioneerd door twee 6N16-buizen die verantwoordelijk zijn voor een homogeen en onderscheidend geluid.


Vincent PHO-200

Phono voorversterker

MM/MC

Prijs: € 169,-

Phono-voorversterker voor het aansluiten van uw platenspeler op een lijningang van uw versterker. De geluidsarme phono-voorversterker is geschikt voor MM- en MC-cartridges. Om zoemend geluid te voorkomen, wordt een externe voeding gebruikt.


Vincent PHO-300

Phono voorversterker

MM/MC

Prijs: € 379,-

Hoogwaardige phono-voorversterker voor het aansluiten van een platenspeler op een gewone lijningang. Voor de geluidsarme overdracht van het geluidssignaal worden alleen geselecteerde onderdelen gebruikt. Zeer complex is ook de externe gestabiliseerde voeding die alle invloeden van buitenaf minimaliseert.


Vincent PHO-500

Phono voorversterker

MM/MC

Prijs: € 649,-

Een ongekunstelde en ruisarme weergave is de "taak" van een goede phono-voorversterker. Met de PHO-500 hebben we dit voor elkaar gekregen. De reden hiervoor is in de eerste stap een complex opgestelde voeding, die in een externe behuizing wordt ingebouwd en in de tweede stap de zorgvuldig gekozen componenten. Daarnaast kunt u individuele aanpassingen maken door middel van DIP-switches op de PHO-500.


Vincent DAC-1MK

D/A Converter

Prijs: € 1199,-

De DAC-1MK converteert digitale muziekbestanden met een max. bemonsteringsfrequentie van 32 bit / 384 kHz (DSD). De kern is de ES9038-decoder, die het signaal volledig gebalanceerd naar het analoge gedeelte verwerkt.


Vincent PF-2

Power Conditioner

Prijs: € 499,-

Het Vincent PF-2 powerfilter elimineert alle storende invloeden (zoals zoemen) in je Hifi of Home Cinema systeem die veroorzaakt worden door het elektriciteitsnet. 2 Schuko-bussen voor digitale bronnen en 4 voor analoge en/of versterkers bieden voldoende aansluitmogelijkheden. Een automatische overbelastingsbeveiliging beschermt het filter.
Goede muziek kun je niet omschrijven, die moet je ervaren!

Met de buizenserie richt Tube Amp Company (T.A.C.) zich tot alle veeleisende muziekliefhebbers die geen compromissen sluiten als het gaat om kwaliteit en verwachten dat hun hifi-systeem de ervaring van een live concert op authentieke wijze naar huis brengt.

De producten in deze serie voldoen in alle opzichten aan deze hoge eisen. Het doel was om HIFI-componenten te bouwen die fantastisch klinken en tegelijkertijd de hoge kwaliteit van de buis visueel onderstrepen met een opvallend ontwerp.

The Tube Amp Company (T.A.C.) werd in de jaren 90 opgericht door buizenliefhebbers . Het doel was en is om Buizen versterkers op de markt te brengen met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het eerste en belangrijkste criterium hierbij was en is het geluid van deze buizenversterkers. Talloze tests hebben aangetoond dat alle apparaten aan deze eisen voldoen.

Ze bestaan dus nog steeds, de goede oude waarden, het is leuk als ze gepaard gaan met zoveel emotie en uitstekend geluid!

T.A.C- T22

Geintergreerde Buizenversterker

Prijs: € 1799,-

Bewezen techniek in een modern design, zo is de T-22 van T.A.C. De twee EL34 buizen per kanaal werken in push/pull modus. Een feedback-tap op de uitgangstransformator minimaliseert vervorming en vertegenwoordigt een ultra-lineair circuit. Alle gebruikte componenten die het geluid bepalen, worden vóór installatie gemeten. Om het puristische karakter te onderstrepen is er geen toonregeling.


T.A.C - K35

Geintergreerde Buizenversterker

Prijs: € 2599,-

T.A.C.-buizenversterkers zijn de ideale apparaten voor liefhebbers van buizengeluid en puristen die iets bijzonders waarderen. Zelfs op minder efficiënte luidsprekers wordt hier een vuurwerk van dynamische facetten ontstoken. De verdere ontwikkeling van de TAC-apparaten komt niet in de laatste plaats tot uiting in de ontwerptaal van de nieuwe apparaten. Het ontwerp van de K-35 laat duidelijk zien dat hier een grote stap is gezet.

Net als bij de grote broer V-88 werkt ook hier een automatische bias-regeleenheid. De buizen werken dus altijd in het optimale werkbereik, veranderingen door verhitting of veroudering van de buizen hebben geen invloed meer. Een optimale samenwerking van de voorversterkerbuizen (1x 12AX7, 2x 12AU7) met de eindbuizen (EL34x4) is altijd gegarandeerd. Het volume wordt geregeld door Alps potmeter en afstandsbediening.


T.A.C- C35

Buizen CD -speler

Prijs: € 1999,-

De buizenversterker T.A.C. K-35 staat voor uitstekend geluid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het was dan ook niet meer dan een logisch gevolg om dit toestel van een adequate bron te voorzien. Met de T.A.C. C-35 is ons gelukt. Toegewijd aan het geluid is er een cd-speler gemaakt die niet alleen aan de buitenkant aan de hoogste eisen voldoet. Onder de jurk van aluminium en acryl ligt de ervaring van meer dan 15 jaar apparaatontwikkeling en productie. Aangezien de Tube Amp Company T.A.C. staat voor het consequent gebruik van buizen in het signaalpad, de C-35 werd voorzien van een aantal buizen in de geluidspaden. Dit is hoe een 6N10 het werk doet van het aansturen van de hoofdtelefoonuitgang. Dus ook hier buizengeluid. De andere twee 12AX7 zitten in het signaalpad en werken in de audio-uitgang. Aangezien deze dubbele triodes echter nog niet volledig worden gebruikt met de signalen, is een deel belast met spanningsstabilisatie.


T.A.C - V 88

Geintergreerde Buizenversterker

Prijs: € 5499,-

De T.A.C. 88 biedt u een warm geluid dat u zal verrassen met zijn hoge en nauwkeurige resolutie. Dankzij de gepatenteerde auto-bias control maakt de V-88 indruk in elke discipline. Dit automatische voorspannings- en constante stroomregelsysteem voorkomt vervorming, ruis en interferentie, evenals schade aan de buizen. Voor de versterking worden vier KT88-eindbuizen gebruikt. Electronen buizen doen ook hun werk in het voorversterkergedeelte, en ze maken hier volop gebruik van hun goede geluid.


T.A.C- 34 DREAM

Geintergreerde Buizenversterker

Prijs: € 1699,-

EL34 buizenversterker in chroom en met een magisch oog. Een dubbele triode in de ingangstrap neemt de fasesplitsing over voor de push-pull-regeling van de geselecteerde uitgangsbuizen EL34 in de eindtrap. Het muzieksignaal (op een volledig symmetrisch signaalpad) wordt eerst weer gecombineerd in de speciaal gewikkelde uitgangstransformator. 8 en 4 ohm luidspreker terminals maken de verbindingsoptimalisatie van verschillende luidsprekers mogelijk. Qua uitrusting en constructie zet de TAC 34 Dream zich maar op één ding in: het best mogelijke geluid. Twee extra 6E2-buizen werken als een magisch oog. Een lust voor ogen en oren!


Alle prijzen zijn in Euro inclusief 21% BTW Prijswijzigingen zijn voorbehouden!


Bestel Formulier