Phono voorversterkers

Met een goede phono voorversterker bepaal je hoe goed je vinyl uiteindelijk gaat klinken.

Een phono voorversterker zorgt ervoor dat de fijne spanningen die vanaf de naald en het element van uw platenspeler vertaald worden naar de spanning die geldt als standaard voor inputs op uw versterker.

Zonder phono voorversterker is het weergegeven geluid namelijk veel te zwak, dus zonder dit apparaat kan de vinylliefhebber simpelweg niet.

My-Fi biedt een phono voorversterker in elke prijsklasse.

Van betaalbare phono voorversterkers voor MM-elementen tot aan high end phono voorversterkers met buizen en meerdere ingangen voor zowel MM- als MC-elementen.


Vincent Audio PHO-200 / My-Fi

Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 129 Euro

Vincent Audio PHO-200

Phono-voorversterker voor het aansluiten van uw platenspeler op een versterker zonder een speciale phono-ingang.

De ruisarme phono-voorversterker is geschikt voor MM- en MC-pickups.

Om brominterferentie te voorkomen, wordt de voeding geleverd via een aparte voeding.

Verkrijgbaar in de uitvoering Zilver of Zwart.


Rega Fono mini A2D / My-Fi

Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 149- Euro

Rega Fono Mini A2D

De Fono Mini A2D-versterker biedt uitzonderlijke prestaties en een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding en belooft een waardevolle aanvulling te zijn op elke hifi-opstelling.

De Rega Fono Mini A2D is een hoogwaardige phono-voorversterker voor gebruik met elke MM element.

Door de toevoeging van een USB-interface kunt u vinyl eenvoudig naar uw pc overbrengen.

De Fono Mini A2D is ontworpen om het signaal van een MM element te versterken tot een geschikt niveau voor alle lijnniveau-ingangen van een audioversterker.

De nieuwe Fono Mini A2D profiteert van een behuizing van geëxtrudeerd aluminium en zeer gebruiksvriendelijke voor- en achterzijde , waardoor deze phono-voorversterker een zeer eenvoudig product is om te gebruiken.


Cambridge Audio SOLO / My-Fi

Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 179- Euro

Cambridge Audio SOLO

De Cambridge Audio Solo is een Moving Magnet Phono voorversterker.

Geniet van elk laatste detail uit je vinylcollectie met deze Solo phono voorversterker.

Of je nu bezig bent met het afstoffen van je platencollectie of analoog omarmt door de vinyl-revival, er is een unieke ervaring te beleven vanaf het moment dat je de naald op je favoriete album laat vallen.

Om de unieke warmte van het vinylgeluid te behouden, is de Solo phono-voorversterker zorgvuldig ontworpen met een state-of-the-art voeding met schakelmodus en een nieuwe opbouwprintplaat om ongewenste ruis te verminderen.


Vincent Audio PHO-300 / My-Fi

Staat van artikel: Nieuw

Prijs: n.n.b.

Vincent Audio PHO-300

Hoogwaardige phono voorversterker voor het aansluiten van een draaitafel op een normale lijningang.

Alleen geselecteerde componenten worden gebruikt voor geluidsarme transmissie.

De externe voeding is ook ontworpen om zeer complex te zijn om externe storing tot een minimum te beperken.

Verkrijgbaar in de uitvoering Zilver of Zwart.

Wordt verwacht!


Rega FONO MM / My-Fi

Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 299,- Euro

Rega MM

De nieuwe Fono MM phono- voorversterker is ontworpen om effectief, gebruiksvriendelijk en vooral muziek te reproduceren.

De Fono MM maakt gebruik van een volledig discrete, cascade, complementaire versterkeringangstrap, een configuratie die is ontworpen om de prestaties van uw MM element te optimaliseren.

Nu gehuisvest in een geheel nieuwe, opnieuw ontworpen behuizing die past bij de nieuwe Fono MC en Rega's nieuwste reeks elektronische componenten, met een moderne en strakke look die gegarandeerd in elk hifi-systeem kan worden geïntegreerd.


Cambridge Audio DUO / My-Fi

Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 299,- Euro

Cambridge Audio DUO

De Cambridge Audio Duo is een Moving Coil & Moving Magnet Phono voorversterker.

Haal elk detail uit je platencollectie met deze phono voorversterker van de hoogste kwaliteit en geïntegreerde hoofdtelefoonversterker.

Om de unieke warmte van het vinylgeluid te behouden, is de Duo phono-voorversterker zorgvuldig ontworpen met een state-of-the-art voeding met schakelmodus en een nieuwe opbouwprintplaat om ongewenste ruis te verminderen.


Rega FONO MC / My-Fi

Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 369,- Euro

Rega MC

De Fono MC is een MC-phono-trap van uitzonderlijk hoge kwaliteit, ontworpen om het potentieel van elke MC-element te maximaliseren.

Hoewel specifiek om de nieuwste Rega-reeks MC elementen aan te vullen, vindt u volledige instelbaarheid voor het laden beschikbaar via dip-schakelaars die handig op het achterpaneel zijn geplaatst met twee verschillende versterkingsinstellingen op het achterpaneel, waardoor de Fono MC compatibel is met de meeste MC-cartridges met een lage output .


Vincent Audio PHO-500 /My-Fi


Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 569,- Euro

Vincent Audio PHO-500

Onvervalst en ruisarme weergave - dat is het werk van een goede phono-voorversterker.

Dat is gelukt met de PHO-500.

De reden hiervoor is in de eerste plaats een uitgebreid ontworpen voedingseenheid die in een externe behuizing zit en de zorgvuldige selectie van de gebruikte componenten.

Daarnaast kunnen individuele instellingen worden gemaakt op de PHO-500 met behulp van DIP-schakelaars.

Verkrijgbaar in de uitvoering Zilver of Zwart.


Vincent Audio PHO-701 / My-Fi

Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 679,- Euro

Vincent Audio PHO-701

De consequente verdere ontwikkeling van de succesvolle buizen-phono-voorversterker, de PHO-700, biedt nu de mogelijkheid om met DIP-schakelaars exacte aanpassingen aan het element te doen.

Het resultaat is een duidelijke verbetering van de geluidskwaliteit en een fijne resolutie, aangezien er geen compromissen hoeven te worden gesloten, zoals bij veel phono-voorversterkers.

Daarnaast heeft het apparaat een USB-poort , waardoor je de mogelijkheid hebt om je vinylschatten te digitaliseren met een maximale bemonsteringsfrequentie van 24 bit / 192 kHz.

Verkrijgbaar in de uitvoering Zilver of Zwart.


Rega ARIA / My-Fi


Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 1199,- Euro

Rega ARIA MC/MM

Gehuisvest in de nieuwste op maat ontworpen behuizing (shoebox) om het een frisse nieuwe look te geven en te passen bij het assortiment zijn twee volledig afzonderlijke, hoogwaardige phono modules die instelbaar zijn voor elk MM/MC element.

Elke deel is ontworpen en ontwikkeld om het potentieel van uw vinylsysteem te maximaliseren, terwijl het toch gemakkelijk te gebruiken en in testellen blijft.


AudioAnaloque AA Phono / My-Fi

Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 1649,- Euro

AudioAnaloque AA Phono

De nieuwe Audio Analogue AA phono-voorversterker is het nieuwste product van de PureAA-lijn.

Net als de AA cento-versterker, is het een product dat perfect past in de Audio Analogue-filosofie: eenvoudig ontwerp, hoogste geluidskwaliteit,grote zorg voor de afwerking en voor de selectie van materialen en onderdelen, samen met een opmerkelijk gebruiksgemak een perfecte partner voor draaitafels en cartridges van elk soort en kwaliteitsniveau,waardoor u op deze manier uw geliefde vinyl op de beste manier kunt beluisteren.

AA phono is ontwikkeld uitgaande van een dubbele operationele versterkerconfiguratie die toelaat om de totale versterking tussen de twee versterkers te delen op deze manier een meer precieze RIAA-reactie.

Er is veel moeite gedaan om een goed resultaat in deze parameter te verkrijgen door componenten van hoge kwaliteit en lage tolerantie te gebruiken die in parallelle configuratie worden gebruikt om uniforme fouten te voorkomen.

Om de fluctuaties van eventuele LP’s te annuleren, is een subsonisch filter toegevoegd tussen eerste en tweede versterkers om te vermijden dat sterke laagfrequente oscillaties de versterkingsfasen zouden verzadigen.

Het circuitontwerp is voltooid met een offset-herstel in de laatste fase en meerdere filters in de voedingsfase.

Er zijn drie verschillende toroïdale transfomeren voor de levering van digitale sectie en linker en rechter analoge secties, waardoor aardverbindingen gescheiden worden gehouden.

Alle passieve componenten zijn zorgvuldig geselecteerd.

Condensatoren die worden gebruikt voor RIAA curve-equalisatie zijn allemaal plastic film met lage tolerantie.

AAphono is zeer veelzijdig en eenvoudig te gebruiken. Voor MM-cartridges is het mogelijk om de capaciteit en weerstand van de ingang in te stellen, terwijl voor MC-cartridges de weerstand van de ingang kan worden ingesteld.

Deze voorschriften kunnen eenvoudig worden uitgevoerd door gewoon op de overeenkomstige knoppen onder het apparaat te drukken, net achter het voorpaneel, zonder iets te verwijderen of zonder veel verschillende schakelaars te gebruiken.

De geselecteerde configuratie blijft ook behouden wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld of losgekoppeld door het stroomnetwerk.


Rega AURA MC / My-Fi


Staat van artikel: Nieuw

Prijs: 5199,- Euro

Rega AURA MC

Reference serie

De referentie Aura MC-phono versterker is het hoogtepunt van tientallen jaren van elektronische ontwerpontwikkeling.

De ultieme, volledig instelbare, drietraps, symmetrische voorversterker, puur ontworpen om de allerbeste prestaties uit uw moving coil cartridge en platenspeler te halen.

De Aura is ingebouwd in een volledig opnieuw ontworpen, op maat gemaakte behuizing en is toegewijd aan MC elementen en blijft vrij van compromissen.

Er is vermeden om overbodige functies op te nemen omdat ze het signaalpad belemmeren en de geluidskwaliteit verslechteren.

De Aura phono-voorversterker bevat opmerkelijke en innovatieve ontwerpideeën.

Ben je een vinylkenner, dan is de Aura MC een absolute must!