Welkom!

   Assendorperstraat 181 Zwolle / 06-46 56 93 95

Vincent Audio (Duitsland)

De SV-237MK hybride versterker combineert een warme muzikale klank met een schitterende, natuurlijke detail weergave. Met een uitgangsvermogen van 2x150W / 8 Ohm in combinatie met de zwaar uitgevoerde, stabiele voeding kan deze versterker overweg met vrijwel elke luidspreker. De geweldige geluidskwaliteit, samen met de fraaie afwerking van zowel elektronica als behuizing maakt deze versterker tot onze favoriet in z'n prijsklasse.

Een kort vergelijk met de voorloper.
Een nieuwe buizenbezetting in de voorversterker met 1x12AX7 en 2x6N1P zorgen voor een betere aansturing van de eindversterker. Betere componenten, doorgevoerd in de volledige versterker verhogen de klankkwaliteit. Een optische en coaxiale digitale ingang zijn standaard zodat rechtstreeks digitale bronnen zoals tv of digitale ontvanger aangesloten kunnen worden. Het volume is nauwkeuriger instelbaar, ook via de afstandsbediening. Het apparaat is enkele kilo's zwaarder geworden door ondermeer een zwaardere voedingstrafo. Hierdoor is de versterker nog stabieler.

Eigenschappen:

- Uitgangsvermogen 2x 150W / 8 Ohm en 2x 250W / 4 Ohm
- 10W klasse A
- 4x lijn ingang, 1x optisch en 1x coax digitaal in
- Zowel rec out als pre out aanwezig
- Hoofdtelefoonuitgang aan voorzijde
- 12V trigger aansluiting
- Buizen: 1x 12AX7 en 2x 6N1P (JAN-buizen)
- Zware vergulde luidsprekeraansluitingen voor 2 paar speakers
- Afmetingen 43x15x43,5 cm (bxhxd)
- Gewicht 20,4 Kg
- Fraaie metalen afstandsbediening
- Leverbaar in zwart en zilver


Voor meer info neem contact met ons op!


Aria MM / MC Phono podiumfacelift


De immens succesvolle Aria-schakelbare phonotrap die voor het eerst werd gelanceerd in 2015, heeft een volledige make-over gekregen. Nu gehuisvest in een nieuwe aluminium op maat gemaakte behuizing die bij de rest van het assortiment past. Dit is puur een cosmetische upgrade om het in lijn te brengen met de nieuwste reeks Rega-elektronica In echte Rega-stijl blijft de prijs hetzelfde.


Voor info neem contact met ons op!