AudioAnalogue

ABsolute

Nieuw!


De Audio Analogue ABsolute is de eerste klasse A versterker van Audio Analogue. Ook uniek aan deze ongelofelijk muzikaal klinkende versterker is de mogelijk om deze ook in klasse A/B te laten werken. Alle gebruikte componenten zijn van militaire precisie en afwerking. De versterker stuurt elk gewenste luidspreker moeiteloos en meest
muzikaal aan.
In de brochure vind u alle specificaties.
Leverbaar in zwart en zilver.

Prijs: 18900 euro

Brochure-Audio-Analogue-Absolute.pdf


Roksan Attessa  Serie

Nieuw!

Aankondiging van de lancering van een geheel nieuwe Roksan Attessa-assortiment.
Het nieuwe Attessa-assortiment is volledig in-house ontwikkeld in het VK en biedt premium streamingtechnologie, toonaangevende prestaties en een prachtig industrieel ontwerp!
Het assortiment is daarom ontworpen om al het wonderbaarlijk complexe geluid van een toonaangevend hifi-systeem te combineren met de eenvoud waar de meeste luisteraars naar verlangen - waardoor het gemakkelijker wordt om verbinding te maken met beide apparaten en met de mensen om je heen.

Leverbaar September 2021!
Auralic Altaire G2.1

Nieuw!

Wireless Audio Streamer

Een Volledig Uitgerust Digitaal en Analoog Bronapparaat
- AURALiC versterk haar reputatie als ontwikkelaar van hoogwaardige broncomponenten met de ALTAIR G2.1, een product met een rijke functionaliteit dat ontwikkeld is voor zowel digitale als analoge bronnen en een meeslepend, dynamisch geluid levert voor de veeleisende audioliefhebber.

De modelnaam ALTAIR is altijd al synoniem geweest met een uitgebreide uitrusting enfunctionaliteit. De ALTAIR G2.1 markeert echter een nieuw hoofdstuk, want voor heteerst is het ALTAIR-concept toegevoegd aan de wereldberoemde G2.1-serie vanAURALiC, waarbij het concept van een uitgebreide uitrusting wordt gecombineerd metprestaties van topkwaliteit.
De ALTAIR G2.1 biedt, net als zijn tegenhanger G1, elke functie en elk kenmerk vanAURALiC, maar dan in één compacte, ultra-stille behuizing conform de G2.1 filosofie.Krachtige Voorversterker-functie
Als product uit de G2.1 serie is de ALTAIR G2.1 voorzien van functies en kenmerken dieervoor zorgen dat zijn prestaties als "next-level" gelden, en dat hij als stand-alonevoorversterker gebruikt kan worden. De ingebouwde analoge volumeregeling is gebaseerd op een weerstandsnetwerk, net als die in de VEGA G2.1. Dit zorgt voor een extreem ruisvrij signaal, ongeacht de gebruikte ingang. De klasse-A Orfeouitgangsmodules zorgen voor een signaal met een ultralaag ruis- en vervormingsniveau in het analoge domein. De Altair G2.1 beschikt ook over twee afzonderlijke, volledig analoge ingangen. Deze omzeilen het digitale systeem volledig en houden het signaal van ingang tot uitgang zuiver analoog. De eerste is een analoge ingang op lijnniveau met een Home Cinema Bypass functie. De tweede is een in eigen huis ontworpen moving-magnet phonotrap, een elegante oplossing voor de directe en ruisvrije aansluiting van een platenspeler.
Next-Level Processorkracht
Gezien de hoge eisen die aan de werking van de ALTAIR G2.1 worden gesteld, was de keuze van de processor eenvoudig. De ALTAIR G2.1 maakt gebruik van het krachtigste Tesla platform, dat meer dan genoeg reserve heeft om alle eigenschappen en functies van een AURALiC component aan te kunnen. En ten slotte leveren dubbele Femto Clocks uiterst nauwkeurig getimede signalen, waardoor de daarmee gepaard gaande jitter sterk wordt verminderd. De ALTAIR G2.1 kan bediend worden met de Lightning
DS (op Apple iOS apparaten), is daarnaast te gebruiken met andere op OpenHome gebaseerde besturingssoftware, en is ook Roon-ready. De ALTAIR G2.1 kan een groeiend aantal streamingdiensten leveren, zoals Qobuz, Tidal, en Spotify Connect, met meer in het vooruitzicht.
Pure G2.1 Prestaties De fysieke constructie van de ALTAIR G2.1 bestaat, net als bij alle G2.1 producten, uit het Unity Chassis II, een fluisterstille aluminium behuizing met daarin een zeer doeltreffende koperen sub-behuizing die de geavanceerde inwendige elektronica beschermt tegen storingen van buitenaf. Het geheel is gemonteerd op een massieve aluminium sokkel op ontkoppelde voeten met zes veren, wat zorgt voor subliememuzikale prestaties.

De winkelprijs van de ALTAIR G2.1 bedraagt € 4999 Euro en hij zal vanaf Juni 2021 te koop zijn!Het bedrijf ATOLL ELECTRONIQUE werd in september 1997 opgericht. Vanaf het begin was de filosofie om een gebrek in de markt aan te pakken: Een redelijk interessant geprijsde echte high-end audio-elektronica voor prijsbewuste audiofielen. Sinds 1997 is Atoll gespecialiseerd in het bouwen van o.a Versterker, Cd spelers, voor-en-eind combinaties, D/A converters en nog veel meer. Sinds de komst van Streaming heeft Atoll zich verdiept in het streaming en hebben ze sinds enkele jaren al hoogwaardige streamers met onder andere Tidal, MQA en nog vele extra hoogwaardige functies.

Het nieuwe loopwerk (drive) van het Italiaanse Audio analogue is een mooie aanvulling op de bestaande AA DAC en AA Phono!

Omdat veel muziekliefhebbers hun cd collectie ook koesteren is dit een zeer goede optie om te blijven genieten op High End niveau.

Zoals we gewend zijn van Audio Analogue zeer hoogwaardig en kwalitatief gemaakt voor een suprieure weergave.

Verkrijgbaar in de uitvoering Zilver en Zwart.

Prijs: € 1799,-
Acoustic Energy is een vermaard fabrikant van topklasse luidsprekers ontwerpen in de UK. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studiowereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit. Als u een hifi liefhebber vraagt naar de eigenschappen van een AE luidspreker dan zal hij antwoorden dat dit makkelijke, muzikale en mooi afgewerkte luidspreker is. In februari 2019 heeft Acoustic Energy een nieuwe serie topluidsprekers gelanceerd. De AE500, leverbaar met -en zonder stands en de vloerstaande luidspreker AE509 en AE520!