Welkom!

   Assendorperstraat 181 Zwolle / 06-46 56 93 95

Natuurlijk maakt Cobalt gebruik van Gordons Rankin’s veelbesproken en unieke StreamLength® asynchrone-overdracht USB-code. Ook wordt met behulp van Gordon’s monoClock® technologie een ultra-low-jitter clock gegenereerd uit de ESS ES9038Q2M DAC chip die zowel alle ESS functies als microcontrollers bestuurt. Deze superieure klok maakt het voor de DragonFly Cobalt mogelijk om een hogere resolutie en helderheid te bieden dan DAC's met meerdere klokken.

Al deze kwaliteit is verpakt in een slanke nieuwe behuizing die slechts 57.5mm x 18.6mm x 11.9mm meet, waardoor de nieuwste DragonFly niet alleen 10% kleiner is maar ook zelfs een beetje meer broekzak-vriendelijk.

Tip: voeg voor nog betere prestaties een JitterBug toe!

Beschrijving: DragonFly Cobalt US/EU

Verkoopprijs incl. BTW: € 299,95


DragonFly Cobalt, ons nieuwe DAC vlaggenschip doet wat muziekliefhebbers over de hele wereld zijn gaan verwachten van de meervoudig bekroonde DragonFly familie: neem een natuurlijk mooi, verleidelijk geluid en ontdoe het van waas en mist die niet eens merkbaar waren totdat de Cobalt ze verwijderd heeft.


Hoe is dit mogelijk? Net als de veelgeprezen DragonFly Red heeft ook de Cobalt een robuuste 2,1-volt uitgang om bijna elke hoofdtelefoon probleemloos aan te sturen en maakt gebruik van een bit-perfecte digitale volumeregeling met een uitstekende signaal-ruisverhouding. Tevens wordt er gezorgd voor naadloze compatibiliteit met Apple en Android-apparaten, en is het uitzonderlijk competente en betaalbare MQA weergever.


De introductie van de DragonFly Cobalt zal een nieuw precedent scheppen. Dit wordt mogelijk gemaakt door meerdere belangrijke upgrades:


  • Nieuwe, meer geavanceerde ESS ES9038Q2M DAC-chip met een minimum-fase slow roll-off filter voor meer natuurlijk geluid.
  • De superieure PIC32MX274 microprocessor van Microchip trekt nog minder stroom en verhoogt de verwerkingssnelheid met 33%.
  • Verbeterde filtering van de voeding die specifiek de immuniteit tegen wifi, Bluetooth en cellulaire ruis verhoogt.
  • Inclusief een bijpassende DtagonTail USB-C naar Female USB adapter. Alle DragonTails gebruiken AQ's Carbon-level USB-kabel technologie.

AETHOS

De nieuwste geintegreerde versterker van Rega heeft zich laten zien op de afgelopen Bristol hifishow !

De versterker gaat dit jaar zijn intrede maken hier in Nederland.

Exacte prijs is nog niet bekend!Fono Mini A2D / MK2

De nieuwste versie van de meermaals bekroonde Fono Mini A2D is nu verkrijgbaar. Dit is hetzelfde meerdere bekroonde product in een nieuwe bijgewerkte gerestylede behuizing om het in overeenstemming te brengen met de rest van de Rega-reeks. De Rega Fono Mini A2D is een hoogwaardige phono-voorversterker voor gebruik met elke MM element met . Met de toevoeging van USB-interface kunt u eenvoudig vinyl overbrengen naar uw pc. De Fono Mini A2D is ontworpen om het signaal van een MM element te versterken tot een geschikt niveau voor alle lijnniveau-ingangen van een audioversterker. De nieuwe Fono Mini A2D heeft een behuizing van geëxtrudeerd aluminium en zeer gebruiksvriendelijke voor- en achter connectie, waardoor deze phonoversterker een zeer eenvoudig product is om te gebruiken. De Fono Mini A2D-versterker biedt uitzonderlijke prestaties en een ongelooflijke prijs / kwaliteitsverhouding en belooft een waardevolle aanvulling te zijn op elke hifi-installatie.


Voor meer info en prijs neem contact met ons op!Aria MM / MC Phono facelift


De immens succesvolle Aria-schakelbare phonotrap die voor het eerst werd gelanceerd in 2015, heeft een volledige make-over gekregen. Nu gehuisvest in een nieuwe aluminium op maat gemaakte behuizing die bij de rest van het assortiment past. Dit is puur een cosmetische upgrade om het in lijn te brengen met de nieuwste reeks Rega-elektronica In echte Rega-stijl blijft de prijs hetzelfde.


Voor info en prijs neem contact met ons op!