Nieuw!

Het ALL in One systeem voor een perfecte oplossing!

REGA SYSTEM ONE™ is ontworpen om eenvoudig in te stellen, gebruiksvriendelijk te zijn en direct uit de doos een echte analoge ervaring te bieden.

Het REGA SYSTEM ONE™ bestaat uit de meermaals bekroonde Planar 1 draaitafel, de io-versterker, Kyte-luidsprekers en alle kabels die je nodig hebt om jezelf onder te dompelen in de wondere wereld van vinyl!

Prijs: 1599,- Euro

Rega system ONE / https://my-fi.nl/


Nieuw!

De Tonar Wash & Dry platenwasmachine is een eenvoudige platenwasmachine met uitstekende prestaties. Deze machine is geschikt voor zowel 12 inch als 7″ platen. De Tonar Was&Dry heeft een roestvrijstalen platenklem en vacuümbuis , plus een indicator aan de buizenzijde van de kast waar het vloeistofniveau kan worden bijgehouden. De Tonar Wash & Dry wordt kompleet geleverd met hoogwaardige kunststof platenborstel met geitenhaar en concentraat voor een liter reinigingsvloeistof en een stofkap. Direct uit voorraad leverbaar.

Prijs: 549,- EuroNieuw!

De nieuwe Saturn MK3 is opnieuw gehuisvest in een allernieuwste behuizing die is ontworpen om te passen bij de rest van het Rega-assortiment. De Saturn MK3 CD-DAC-speler biedt volledige flexibiliteit en integratie in elk audiosysteem. In wezen twee producten in één, de Saturn MK3 herbergt een onafhankelijk DAC-circuit en een cd-transport met hoge specificaties. Beide secties zijn volledig op afstand te bedienen via de meegeleverde Solaris afstandsbediening.

Digitaal gemasterd Je vindt er volop aansluitmogelijkheden, tot en met 24bit - 192 kHz. De Saturn MK3 heeft twee optische ingangen, twee coaxiale ingangen, een volledig asynchrone USB en een toegevoegde 'directe' digitale uitgang van het cd-afspeelgedeelte. Dit zorgt ervoor dat de Saturn MK3 perfect integreert in elk systeem en de perfecte partner is voor de aanstaande Rega Elicit MK5 geïntegreerde versterker.

Prijs: 2600,- Euro

AudioAnalogue

ABsolute

Nieuw!


De Audio Analogue ABsolute is de eerste klasse A versterker van Audio Analogue.

Ook uniek aan deze ongelofelijk muzikaal klinkende versterker is de mogelijk om deze ook in klasse A/B te laten werken.

Alle gebruikte componenten zijn van militaire precisie en afwerking.

De versterker stuurt elk gewenste luidspreker moeiteloos en meest
muzikaal aan!
In de brochure vind u alle specificaties.
Leverbaar in zwart en zilver.

Prijs: 20.900 euro

Brochure-Audio-Analogue-Absolute.pdf