Nieuw!


NIEUWE REGA ELEX MK4 VERSTERKER

De nieuwe ELEX MK4 heeft een gloednieuwe, speciaal ontworpen behuizing met een verbeterde versterker circuit, 2 x digitale ingangen, geweldige MM phonotrap en een hoofdtelefoonuitgang.

Brengt uw muziek tot leven!

De Elex MK4 is in staat om met gemak moeilijke luidsprekers aan te sturen en past perfect in elk audiosysteem door een breder scala aan aansluitmogelijkheden te bieden. Naast het lijnniveau, digitale ingangen en een hoogwaardige phonotrap met MM, vindt u naast een hoofdtelefoonuitgang ook Pre-out en Record Out-functionaliteit. Speciale aandacht is besteed aan de selectie van de belangrijkste audiocomponenten. Discrete schakelingen, hoogwaardige relais, polypropyleen condensatoren en Sanken-uitgangstransistors worden door het hele ontwerp gebruikt.

Leverbaar 2023 Februari

Prijs: € 1660,-
Nieuw!


De Rega Planar 1 en Planar 1 PLUS in de uitvoering :

Walnut effect Special Edition .

Rega Planar 1 Walnoot Prijs € 379,-

Rega Planar 1 PLUS ( met ingebouwde phonoversterker) Prijs € 469,-Nieuw!

Het ALL in One systeem voor een perfecte oplossing!

REGA SYSTEM ONE™ is ontworpen om eenvoudig in te stellen, gebruiksvriendelijk te zijn en direct uit de doos een echte analoge ervaring te bieden.

Het REGA SYSTEM ONE™ bestaat uit de meermaals bekroonde Planar 1 draaitafel, de io-versterker, Kyte-luidsprekers en alle kabels die je nodig hebt om jezelf onder te dompelen in de wondere wereld van vinyl!

Prijs: € 1299,-

Rega system ONE / https://my-fi.nl/
Nieuw!

De nieuwe Saturn MK3 is opnieuw gehuisvest in een allernieuwste behuizing die is ontworpen om te passen bij de rest van het Rega-assortiment. De Saturn MK3 CD-DAC-speler biedt volledige flexibiliteit en integratie in elk audiosysteem. In wezen twee producten in één, de Saturn MK3 herbergt een onafhankelijk DAC-circuit en een cd-transport met hoge specificaties. Beide secties zijn volledig op afstand te bedienen via de meegeleverde Solaris afstandsbediening.

Digitaal gemasterd Je vindt er volop aansluitmogelijkheden, tot en met 24bit - 192 kHz. De Saturn MK3 heeft twee optische ingangen, twee coaxiale ingangen, een volledig asynchrone USB en een toegevoegde 'directe' digitale uitgang van het cd-afspeelgedeelte. Dit zorgt ervoor dat de Saturn MK3 perfect integreert in elk systeem en de perfecte partner is voor de aanstaande Rega Elicit MK5 geïntegreerde versterker.

Prijs: 2600,- Euro


Nieuw!

De Tonar Wash & Dry platenwasmachine is een eenvoudige platenwasmachine met uitstekende prestaties. Deze machine is geschikt voor zowel 12 inch als 7″ platen. De Tonar Was&Dry heeft een roestvrijstalen platenklem en vacuümbuis , plus een indicator aan de buizenzijde van de kast waar het vloeistofniveau kan worden bijgehouden. De Tonar Wash & Dry wordt kompleet geleverd met hoogwaardige kunststof platenborstel met geitenhaar en concentraat voor een liter reinigingsvloeistof en een stofkap. Direct uit voorraad leverbaar.

Prijs: 549,- Euro