Phono cartridge voor elk budget

 

Er zijn Hana moving-coil cartridges voor de meeste budgetten, voor klanten die op zoek zijn naar het beste geluid en de beste waarde in hun respectievelijke prijsklassen; of het nu de ‘E’, ‘S’ of ‘M’ serie is, of de high-end ‘Umami’ serie 'blue' en 'red' opties. Houd er rekening mee dat de EH-, SH- en MH-cartridges met hoge output worden afgespeeld via een Moving Magnet phono voorversterker; ze hebben geen step-up transformator of MC-hoofdversterker nodig.

 

De ‘E’-, ‘S’- en ‘M’-serie bieden je de mogelijkheid om via een phono voorversterker met bewegende spoel (of MC 'step-up' transformator) te spelen, of een cartridge met hoog vermogen te gebruiken via een phono voorversterker met bewegende magneet. Er is ook een mono-cartridge uit de ‘S’-serie. Of het nu gaat om lage of hoge output, stereo- of mono-optie, het Hana-cartridge assortiment bied echte muzikaliteit en waarde.

 

50 jaar cartridge ontwerp

 

Excel Sound Corporation ontwikkelde de HANA MC-cartridge en combineerde hun 50 jaar ervaring met cartridge-ontwerp met expertise op het gebied van onderdelenproductie met behulp van moderne industriële technologieën. Excel realiseert deze ontwerpen met hoogwaardige materialen en beproefde handmatige montagetechnieken voor de meest muzikale geluidskwaliteit. Gecombineerd met 100% laboratoriumtests om de hoogste prestaties en het laagste fout percentage te garanderen.

 

Vakkundig volledig met de hand geassembleerd

 

De ambachtelijke bouwers van Excel Sound assembleren alle onderdelen met de hand tot een perfect afgewerkt product. Deze nauwkeurige handmontage en de fijne aanpassingen door de bekende vakman van Excel Sound zorgen voor het consistente "briljante en prachtige" HANA-geluid.

 

Uitzonderlijke kwaliteit verzekerd

 

HANA-phono cartridges zijn gemaakt van delicate onderdelen, zorgvuldig met de hand geassembleerd door bekwame vakmensen en in het laboratorium getest in de Japanse fabriek. Dit zorgt voor zowel een zeer hoge betrouwbaarheid als duurzaamheid en zorgt voor jarenlang muzikaal plezier!

 

 

 

Naam *
E-mail *
Adres *
telefoon nummer *
Bericht *